Άνθιμος για Καμμένο: ''Τον αγαπώ αλλά θα υποστεί μεγάλη ήττα''

Για την Romfea.gr | Αθανάσιος Θανόπουλος

Στην εκπομπή ”Σήμερα” του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ μίλησε σήμερα, Δευτέρα 22 Οκτωβρίου ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος για το Μακεδονικό ζήτημα.
Ο Παναγιώτατος μεταξύ άλλων τόνισε ότι: ”δεν περίμενα ποτέ ότι θα έφτανε μέρα που εμείς θα πρεπε να ανακατευτούμε σαν λαός με τους γείτονές μας, με τους οποίους τα προηγούμενα χρόνια ήταν όλα άνω κάτω, καταστροφή και θάνατος”.
”Ποιος εγγυάται ότι θα ζήσουμε καλύτερα;”, απάντησε ο Παναγιώτατος για όσους λένε ότι η Συμφωνία θα φέρει σταθερότητα στα Βαλκάνια, ενώ σε ερώτηση αν πιστεύει ότι μπορεί να υπάρξει αποσταθεροποίηση τόνισε ότι: ”κανένας δεν μπορεί να το εγγυηθεί αυτό.”
Ερωτηθείς ο Μητροπολίτης Άνθιμος για την στάση του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου στην συμφωνία των Πρεσπών μεταξύ άλλων τόνισε: ”Δεν το περίμενα και ειλικρινώς λυπούμαι. Τον αγαπώ, τον εκτιμώ αλλά θα υποστεί μεγάλη ήττα.
{youtube}6YSTo0Zo77QP{/youtube}

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Και ιδών με, ουκ αντιπαρήλθεν!..

Είναι γνωστή σε όλους μας η έξοχη παραβολή του Καλού Σαμαρείτου. Διδακτική και πάντα επίκαιρη. Ο νομικός που πλησίασε τον Ιησού για να τον ρωτήσει πως θα μπορέσει να … [...]