Ένωση Κεντρώων: Διάλογος από μηδενική βάση για την Εκκλησία

Διάλογο από μηδενική βάση για την Εκκλησία ζητεί η Ένωση Κεντρώων, τονίζοντας ότι πρέπει να αναγνωρίσει ο Αρχιεπίσκοπος το λάθος του.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Κεντρώων ζητεί από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο «να αναγνωρίσει το λάθος του και να θεωρήσει ως μη γενόμενη την όποια συμφωνία έκανε με τον κ. Τσίπρα».
«Να ξεκινήσει διάλογος από μηδενική βάση, χωρίς να παραχωρείται θρησκευτική ουδετερότητα, γατί η ορθοδοξία δεν μπορεί να εξισωθεί με μειοψηφούντα δόγματα και χωρίς να θιγεί ο δημόσιος χαρακτήρας στα εργασιακά ζητήματα των κληρικών.
Ο διάλογος να γίνει μόνο για την αξιοποίηση της περιουσίας, άλλα ζητήματα δεν υπάρχουν στην Εκκλησία», προσθέτει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Θεατρικό δρώμενο για τη ζωή του Άγιου Μαξίμου του Γραικού με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 500 ετών από τη μετάβασή του στη Ρωσία.

Η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως διοργάνωσαν σήμερα, Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου έ.έ., Διεθνή Επιστημονική … [...]

ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΥ

Ο Άγιος Σεβαστιανός γεννήθηκε στα Μεδιόλανα της Ιταλίας, το 250 με 256 μ.Χ. Οι γονείς του τον ανέθρεψαν με μεγάλη χριστιανική επιμέλεια. Καθώς ήταν και από γένος … [...]