Έφτασε στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου το Άγιο Φως

Η Εξαρχία Αγίου Τάφου στην Κύπρο σε συνεργασία με το Star Club Cyprus με την υποστήριξη του BMW Club Motorrad Rider Cyprus και το Vespa-Lambretta club of Cyprus μετέφερε γύρω στις 19.00 το Άγιο Φως στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου για να παραδοθεί στην Α.Μ. τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου.
Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στον προκαθήμενο της Εκκλησίας Κύπρου καλή Ανάσταση και πλούσια την Χάριν της Αναστάσεως του Κυρίου, μεταφέροντας ταυτοχρόνως και τις αδελφικές ευχές και χαιρετισμούς του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Ιεροσολύμων κ.κ. Θεοφίλου.
Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, αφού ευχαρίστησε, ευχήθηκε με την σειρά του η αποψινή βραδιά να χαρίσει σε όλο τον κόσμο την ανεξάντλητη χαρά της νεκρεγέρσεως του Κυρίου μας.
Παρών κατά την παραλαβή του Αγίου Φωτός ήταν και ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αποστόλου Βαρνάβα Αρχιμ. κ. Ιωάννης Ιωάννου.
Το Άγιον Φως μεταφέρθηκε στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου για την τέλεση της αποψινής αναστάσιμης ακολουθίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ο Γέροντας φλεγόταν όλος!

Ο π. Αδριανός Ριμαρένκο, όταν του ζητήθηκε να σκιαγραφήσει την προσωπικότητα του μεγάλου Γέροντος Νεκταρίου [Ρώσος όσιος Νεκτάριος (1853-1928)], αρνήθηκε … [...]

Ένα ταξίδι με την «Αργώ» στο παρελθόν

Ελάτε να ταξιδέψουμε με την ΑΡΓΩ της φαντασίας μας και της καρδιάς μας, στα νάματα του πλεύσιμου ποταμού της γλώσσας μας, με αντίστροφη αυτή τη φορά κατεύθυνση. Το λιμάνι … [...]