Έφτασε στο Βελιγράδι ο Πατριάρχης Αντιοχείας Ιωάννης (ΦΩΤΟ)

Για την Romfea.gr | Αθανάσιος Θανόπουλος

Έφτασε στο Βελιγράδι ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ. Ιωάννης συνοδευόμενος από τον Μητροπολίτη Αρκαδίας Βασίλειο και τον Μητροπολίτη Νέας Υόρκης και Βορείου Αμερικής Ιωσήφ.
Ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Αντιόχειας έτυχε θερμής υποδοχής στο διεθνές αεροδρόμιο του Βελιγραδίου Νίκολα Τέσλα, από τον Πατριάρχη Σερβίας κ. Ειρηναίο.
Να αναφερθεί ότι στην συνέχεια στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο Βελιγράδι θα τελεστεί επίσημη δοξολογία.
Τέλος αξίζει να σημειωθεί κατά την διάρκεια της ιστορικής επίσκεψης του Πατριάρχη Αντιοχείας στο Βελιγράδι, οι δύο Προκαθήμενοι θα πραγματοποιήσουν επίσημες συνομιλίες για θέματα κοινού ενδιαφέροντος, για τις συνέπειες του πολέμου στη Συρία και τις ροές προσφύγων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Νέο ξεκίνημα

Μετά απο τη μικρή μας διακοπή, νέα αρχή και νέα άρθρα σύντομα … [...]

ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΑΡΤΕΜΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΑ

Πολλές και σοφές άγιες μορφές παρελαύνουν από τις σελίδες της ιστορίας της μεγάλης μας Βυζαντινής αυτοκρατορίας. Μια τέτοια μορφή και εξαιρετική προσωπικότητα είναι κι ο … [...]

Το υπέρβαρο αμάρτημα της αυτοκτονίας

Ένα φαινόμενο που δυστυχώς ταλανίζει τα τελευταία χρόνια τόσο την Κύπρο όσο και την υπόλοιπο υφήλιο, το οποίο έχει ανησυχητικές διαστάσεις, είναι το φαινόμενο της … [...]