~ Ήρθε η ώρα να ξαναδούμε τι είχε πει ο Άγιος Παΐσιος…Στο ΦΕΚ η απόφαση για τις νέες ταυτότητες!!!

Την Δευτέρα  30 Απριλίου 2018 δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η Κοινή Υπουργική Απόφαση για την έκδοση των νέων ταυτοτήτων των Ελλήνων πολιτών.
Σύμφωνα με την απόφαση (άρθρο 13), η ημερομηνία έναρξης της έκδοσης δελτίων ταυτότητας νέου τύπου, καθορίζεται με διαπιστωτική πράξη του υπουργού Εσωτερικών, λαμβάνοντας υπόψη το επίπεδο τεχνικής ετοιμότητας της Διοίκησης.
Μέχρι την έκδοση της διαπιστωτικής πράξης της προηγούμενης παραγράφου, τα δελτία ταυτότητας εξακολουθούν να εκδίδονται σύμφωνα με τις διατάξεις της υπ’ αριθ. 3021/19/53 από 14.10.2005 κοινή υπουργικής απόφασης (Β’ 1440).
Η καινούργια ταυτότητα με μικροτσίπ και βιομετρικά στοιχεία είναι μία υπόθεση  που εκκρεμεί για πάνω από  30 χρόνια στην Ελλάδα καθώς οι πιέσεις από την Αμερική αλλά και την Ευρωπαϊκή Ένωση προς αντικατάσταση των παλαιών ταυτοτήτων δήθεν για λόγους ασφαλείας είναι διαρκής όλα αυτά τα χρόνια!
Φαίνεται πως πλέον αυτή η ιστορία φτάνει στο τέλος της.  Είναι απαραίτητο όσο ποτέ άλλοτε να παραθέσουμε  για το σημαντικό αυτό θέμα, τα λόγια του Αγίου Παΐσιου ο οποίος είχε καταφερθεί κατά  των νέων ταυτοτήτων ήδη από τη δεκαετία του 80  και ο λόγος για τον οποίον το είχε κάνει αυτό ήταν το περίφημο μικροτσίπ που κατά τη γνώμη του περιέχει το σημάδι του αντίχριστου 666.
Απαντήσεις Γέροντα Παϊσίου σε απορίες για Ταυτότητες:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ