Αγιασμούς στα σχολεία από τον Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου (ΦΩΤΟ)

Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019 το πρωί, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου κ. Μακάριος, τέλεσε αγιασμούς σε σχολεία του Σιδηροκάστρου και της Ηράκλειας για την αρχή της νέας σχολικής χρονιάς.
Πρώτα τέλεσε τον αγιασμό στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Σιδηροκάστρου το οποίο βρίσκεται κοντά στο Επισκοπείο της Ι.Μητροπόλεως.
Κατόπιν, ο Σεβασμιώτατος μετέβη στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Σιδηροκάστρου και εν συνεχεία στο Παλλατίδειο Γυμνάσιο & Λύκειο Σιδηροκάστρου όπου και εκεί τέλεσε την ακολουθία του αγιασμού.
Ακολούθως τέλεσε τον αγιασμό στο ΕΠΑΛ Σιδηροκάστρου και τέλος στο Γυμνάσιο & Λύκειο της Ηράκλειας παρουσία και του Δημάρχου Ηρακλείας κ. Γεωργίου Κουτσάκη.
Σε όλα τα Σχολεία απηύθυνε πατρικές ευχές και νουθεσίες για μια σχολική χρονιά ευλογημένη και καρποφόρα ευχόμενος να αποκτήσουν οι μαθητές σοφία, γνώση και προκοπή στην ζωή τους ως εφόδια για το μέλλον τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

12520 – Μονή Ζυγού

Ταβλάκης Ιωάννης – Παπάγγελος Ιωακείμ, Μονή Ζυγού. Ημερολόγιο 2004Σχετικά: 4011 - Ιερά Μονή Ζυγού (φωτογραφίες)Παπάγγελος Ιωακείμ, Η αγιορειτική μονή του Ζυγού … [...]

Το μικρό σεντούκι

Ο Σεπτέμβριος είναι ο πιο παράξενος, ο πιο αντιφατικός μήνας. Στέλνει τον τελευταίο αποχαιρετισμό στο καλοκαίρι και στην ουτοπία μιας ατέλειωτης εκδρομής. Και συνάμα, … [...]