Αγιασμός Β' Κατασκηνωτικής Περιόδου στην Ι.Μ. Σιδηροκάστρου

Μετά την ολοκλήρωση της προηγούμενης κατασκηνωτικής περιόδου, κατά την οποία φιλοξενήθηκαν στις εγκαταστάσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Σιδηροκάστρου κορίτσια Δημοτικού, εγκαινιάστηκε σήμερα, Δευτέρα 8 Ιουλίου, η Β’ κατασκηνωτική περίοδος κοριτσιών Γυμνασίου-Λυκείου με τον αγιασμό που τέλεσε ο οικείος ποιμενάρχης κ. Μακάριος.
Την προσεχή εβδομάδα λοιπόν θα φιλοξενηθούν άλλα 100 κορίτσια, τα οποία σε αγαστή συνεργασία με τα στελέχη θα έχουν την ευκαιρία να ξεφύγουν από την καθημερινότητα, να έρθουν σε επαφή με το ειδυλλιακό φυσικό περιβάλλον και να ωφεληθούν πνευματικά μαθαίνοντας για τη ¨ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ¨, που είναι και το σύνθημα της κατασκήνωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αγχος και πνευματικη ζωη…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Άγχος: Μπορεί η ίδια η πνευματική ζωή να δημιουργήσει με κάποιο τρόπο άγχος σε έναν άνθρωπο; Ναι, όταν προσπαθεί … [...]

Πνευματικά Αναγνώσματα • Re: Σήμερα είναι :Τη ΙΣΤ΄ (16η) Ιουλίου, μνήμη του Αγίου Μάρτυρος ΑΝΤΙΟΧΟΥ, αδελφού του Αγίου Μάρτυρος Πλάτωνος.

Αντίοχος ο Μάρτυς κατήγετο εκ της εν Καππαδοκία πόλεως Σεβαστείας, την ιατρικήν δε μετερχόμενος περιήρχετο τας πόλεις και ιάτρευσε τους ασθενούντας. Περιερχόμενος λοιπόν … [...]