Αγιασμός και εγκαίνια στην εταιρεία Carlsberg από τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου (ΦΩΤΟ)

Αρχιμ. Τριφύλλιος Ονησιφόρου | Ι.Α. Κύπρου

Με την παρουσία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη, των Υπουργών Οικονομικών και Εμπορίου – Βιομηχανίας, ανθρώπων του επιχειρηματικού κόσμου της Κύπρου, των μελών της οικογένειας του μ. Φώτου Φωτιάδη, στελεχών της ζυθοβιομηχανίας Carlsberg και πολλού κόσμου, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος τέλεσε αγιασμό και στη συνέχεια εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων της Εταιρείας Carlsberg, κατόπιν πρόσκλησης του διευθύνοντος συμβούλου της Εταιρείας κ. Παύλου Φωτιάδη.
Η φετινή χρονιά αποτελεί χρονικό ορόσημο για την Εταιρεία, αφού συμπληρώνονται αισίως 50 χρόνια από την έναρξη των εργασιών της στο νησί μας, μία πορεία μισού αιώνα, την οποία παρουσίασαν τόσο στις ομιλίες τους όσο και σε σχετικά σύντομα ντοκυμανταίρ οι ιθύνοντες της Εταιρείας.
Στον χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συγχάρηκε την εταιρεία για το υψηλό επίπεδο το οποίο έχει αποκτήσει τα τελευταία χρόνια, ώστε να καθιστά τον κάθε Κύπριο υπερήφανο.
Ο κ. Φωτιάδης στον δικό του χαιρετισμό ευχαρίστησε όλους, όσοι εργάζονται θέτοντας υπεράνω όλων το καλό της Εταιρείας. Ευχαρίστησε τους συνεργάτες και όσους εργάστηκαν για την ανοικοδόμηση των νέων εγκαταστάσεων, αλλά και εκείνους που σ’ αυτήν την πορεία του μισού αιώνα συμπαρίστανται στον αγώνα για τη διατήρηση του υψηλού επιπέδου της κυπριακής επιχειρηματικής δραστηριότητας.
Με το πέρας του αγιασμού, έγινε η κοπή της κορδέλας από τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Αναστασιάδη και ακολούθησε πλούσια δεξίωση.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Πνευματικά Αναγνώσματα • Re: Σήμερα είναι :Τη ΙΘ΄ (19η) Μαϊου, του Αγίου Ιερομάρτυρος ΠΑΤΡΙΚΙΟΥ και των συν αυτώ ΑΚΑΚΙΟΥ, ΜΕΝΑΝΔΡΟΥ και ΠΟΛΥΑ

Πατρίκιος ο Άγιος Ιερομάρτυς και οι συν αυτώ Άγιοι Μάρτυρες Ακάκιος, Μένανδρος και Πολύαινος ηξιώθησαν των στεφάνων του Μαρτυρίου εις την Προύσαν της Μικράς Ασίας επί του … [...]

Προφητείες για τον Χριστό

Ιησούς Χριστός ο Αρχιπάρθενος, έργον αγιογραφείου Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου 2015 Σειρά κηρυγμάτων με ομιλητή τον Αρχιμανδρίτη π. Επιφάνιο Χατζηγιάγκου με θέμα την ερμηνεία του … [...]