Αγιασμός νέας σχολικής χρονιάς από τον Μητροπολίτη Γρεβενών

Το κουδούνι χτύπησε για πρώτη φορά σήμερα Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018 , σε όλα τα σχολεία της χώρας και η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ, τέλεσε για πρώτη φορά τον Αγιασμό στα Δημοτικά Σχολεία της Κιβωτού και του Μεγάρου Γρεβενών και η χαρά ήταν έκδηλη στα πρόσωπα των παιδιών, των δασκάλων και των γονέων.
Στο τέλος του Αγιασμού ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους να έχουν μια καλή και ευλογημένη σχολική χρονιά με καλή συνεργασία μεταξύ γονέων και δασκάλων ώστε να υπάρχει το καλύτερο εκπαιδευτικό αποτέλεσμα για τα παιδιά και τόνισε ότι σκοπός του σχολείου δεν είναι μόνο να αποκτήσουμε γνώσεις αλλά πρωτίστως να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στα Εγκαίνια της Έκθεσης: «Το Ημέτερον Κάλλος: Βυζαντινές Εικόνες από την Θεσσαλονίκη»

Την Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018, ώρα 9.30 π.μ. θα πραγματοποιηθούν τα Εγκαίνια της Εκθέσεως «ΤΟ ΗΜΕΤΕΡΟΝ ΚΑΛΛΟΣ: Βυζαντινές Εικόνες από την Θεσσαλονίκη» από την ΑΘΠ … [...]

Συμβουλές για ένα σωστό γάμο

Ο Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος μιλάει για τις προϋποθέσεις του σωστού γάμου και αναλύει την πίστη και την διδασκαλία της Εκκλησίας για το μέγα μυστήριο της … [...]