Ανδρούσης Κωνστάντιος: ''Πρέπει να ζούμε σύμφωνα με το θέλημα του Θεού…'' (ΦΩΤΟ)

Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019, της Ινδίκτου, λειτούργησε και κήρυξε τον Θείο Λόγο ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ανδρούσης κ. Κωνστάντιος στον Ιερό Ναό της Ευαγγελιστρίας Σιδηροκάστρου κατόπιν προσκλήσεως του οικείου Ιεράρχου, Μητροπολίτου Σιδηροκάστρου κ. Μακαρίου.
Ο Θεοφιλέστατος χοροστάτησε στην Ακολουθία του Όρθρου και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας.
Στον λόγο του, ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο κ. Μακάριο για την πρόσκληση και την ευλογία να βρίσκεται ανάμεσα στο ποίμνιο του και να λειτουργήσει στον ως άνω Ιερό Ναό και μίλησε για το πώς ο άνθρωπος θα πρέπει να ζει σύμφωνα με το θέλημα του Θεού ιδίως τώρα που ο χριστιανός εισέρχεται στο νέο εκκλησιαστικό έτος όπου θα πρέπει να κάνει την αυτοκριτική του με αγάπη και πίστη για να ξεκινήσει την νέα Εκκλησιαστική Περίοδο με έντονη μυστηριακή και πνευματική ζωή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Πνευματικά Αναγνώσματα • Re: Σήμερα είναι :Τη ΙΖ΄ (17η) Σεπτεμβρίου, μνήμη ΠΙΣΤΕΩΣ, ΕΛΠΙΔΟΣ και ΑΓΑΠΗΣ, και της μητρός αυτών ΣΟΦΙΑΣ.

Σοφία η Αγία Μάρτυς και αι θυγατέρες αυτής Πίστις, Ελπίς και Αγάπη έζων εις την Ρώμην κατά τας ημέρας του δυσσεβούς αυτοκράτορος Ανδριανού, όστις εβασίλευεν εκεί, … [...]