Αντίγραφο της Παντάνασσας στην Ιερά Μητρόπολη Φιλιππουπόλεως (ΦΩΤΟ)

Πηγή: Romfea.gr

Μια μεγάλη ημέρα ήταν η χθεσινή για τους Ορθοδόξους πιστούς της Ιεράς Μητρόπολης Φιλιππουπόλεως.
Μετά από πρόσκληση του Σεβ. Μητροπολίτου Φιλιππουπόλεως κ. Νικολάου, μεταφέρθηκε αντίγραφο της Παναγίας της Παντάνασσας από το Άγιον Όρος.
Η υποδοχή της Ιεράς Εικόνας πραγματοποιήθηκε στο πανηγυρίζοντα Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Μαρίνας στην Φιλιππούπολη, παρουσία εκατοντάδων πιστών και κληρικών της Επαρχίας.
Να αναφερθεί ότι το αντίγραφο της Ιεράς Εικόνας μετέφερε ο Ιερομόναχος Αντύπας, Γέροντας του Ιερού Ιβηρίτικού Κελλίου της Αγίας Άννης στις Καρυές.
Σύμφωνα με τον Μητροπολίτη Φιλιππουπόλεως κ. Νικόλαο, η το αντίγραφο της Παναγίας θα τοποθετηθεί μόνιμα σε κεντρικό σημείο του Ναού.
Στη συνέχεια τελέστηκε λαμπρός πανηγυρικός εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτη Νικολάου και συμπροσευχομένων Ιεραρχών της Εκκλησίας της Βουλγαρίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Καμιά προσευχή σου δεν πάει χαμένη.

Καμιά προσευχή σου δεν πάει χαμένη. Και κανένα δάκρυ δεν φτάνει ποτέ στο έδαφος...Το μαζεύει ο άγγελός σου με πολύ δέοςκαι το πηγαίνει κατευθείαν στο θρόνο του … [...]

Η Επιλογη της Ευτυχιας…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ήταν κάποτε μια γριούλα που αφού γέρασε αρκετά αποφάσισε πως καλύτερα θα ήταν για την ίδια, να μπει σε κέντρο φροντίδας … [...]