Απογευματινή εκδήλωση στο Μητροπολιτικό Ναό του Σιδηροκάστρου

Στον προαύλιο χώρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Γεωργίου Σιδηροκάστρου πραγματοποιήθηκε απογευματινή εκδήλωση το απόγευμα της Πέμπτης 20 Ιουνίου, την οποία ευλόγησε με την παρουσία του και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Μακάριος.
Στην εκδήλωση προσφέρθηκαν στους ευλαβείς ενορίτες κρύο τσάι, αναψυκτικά και διάφορα εδέσματα, όλα παρασκευασμένα από τις κυρίες που διακονούν στο φιλανθρωπικό έργο του Ναού.
Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Σεβασμιώτατος επαίνεσε τους εφημερίους του ναού για την όμορφη πρωτοβουλία αλλά και τους παρευρισκόμενους για το γεγονός ότι πάντοτε ανταποκρίνονται στην πρόσκληση των ιερέων τους και βοηθούν ποικιλοτρόπως το πνευματικό έργο ολόκληρης της Μητροπόλεως.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αγχος και πνευματικη ζωη…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Άγχος: Μπορεί η ίδια η πνευματική ζωή να δημιουργήσει με κάποιο τρόπο άγχος σε έναν άνθρωπο; Ναι, όταν προσπαθεί … [...]

Πνευματικά Αναγνώσματα • Re: Σήμερα είναι :Τη ΙΣΤ΄ (16η) Ιουλίου, μνήμη του Αγίου Μάρτυρος ΑΝΤΙΟΧΟΥ, αδελφού του Αγίου Μάρτυρος Πλάτωνος.

Αντίοχος ο Μάρτυς κατήγετο εκ της εν Καππαδοκία πόλεως Σεβαστείας, την ιατρικήν δε μετερχόμενος περιήρχετο τας πόλεις και ιάτρευσε τους ασθενούντας. Περιερχόμενος λοιπόν … [...]