Απόφοιτοι της Εκκλησιαστικής Σχολής Κορίνθου σε Πόλη και Χάλκη

Μέσα σε μεγάλη χαρά αλλά και με μεγάλη συγκίνηση έληξε η προσκυνηματική εκδρομή στο Οικουμενικό μας Πατριαρχείο των αποφοίτων της Εκκλησιαστικής Σχολής Κορίνθου, επικεφαλής των οποίων ήταν ο γνωστός εκδότης κ. Αθανάσιος Ψυχογιός.
Μετά την ενδιαφέρουσα ξενάγηση στην Κωνσταντινούπολη επισκέφθηκαν τη Θεολογική Σχολή της Χάλκης, όπου τους υποδέχθηκε ο νέος διευθυντής της Σχολής, Επίσκοπος Ερυθρών κ. Κύριλλος, και τους ξενάγησε και μίλησε για την ιστορία της Σχολής.
Χθες επισκέφθηκαν την Πατριαρχική Μεγάλη του Γένους Σχολή όπου τους υποδέχθηκαν ο Σχολάρχης κ. Δημήτριος Ζώτος και ο φιλόλογος της Σχολής κ. Άγγελος Δελημπάσογλου και τους παρουσίασαν το έργο της Σχολής.
Και στα δύο πνευματικά ιδρύματα οι Εκδόσεις Ψυχογιός προσφέρουν κατά καιρούς βιβλία για τον εμπλουτισμό των βιβλιοθηκών τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Καρκίνος του μαστού

Πρόκειται για τη συχνότερη μορφή καρκίνου στις γυναίκες. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με παγκόσμιες έρευνες, 1 σε κάθε 9-12 γυναίκες, ανάλογα με τη χώρα που ζει, θα εμφανίσει … [...]

«Γέννησα ένα υγιέστατο αγοράκι»

30-9-2016, Κύπρος «Νοιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω για τη μεγάλη τιμή που κάνατε και φέρατε την Αγία Ζώνη στο σπίτι μας. Μέσα σε αυτό το χαρτί της επιστολής μου, … [...]