Από ενορία σε ενορία ο Μητροπολίτης Κατάγκας (ΦΩΤΟ)

Από ενορία σε ενορία μεταβαίνει συνεχώς ο Σεβ. Μητροπολίτης Κατάγκας κ. Μελέτιος στις πλησιέστερες στο Κολουέζι και τελεί την ιερά ακολουθία της Παράκλησις της Παναγίας μας, γράφονται εγκυκλειώδη γράμματα και κηρύγματα και προσπαθεί η Ιερά Μητρόπολις να δημιουργήσει μια ζωντανή και ευλογημένη παράδοση, τονίζοντας σ’αυτές πολλά θέματα, όπως της προσευχής, της νηστείας, της εγκράτειας και των τυρανούντων Παθών μας κ’άλλα.
Σήμερα με μια ομάδα νέων επισκέφθηκε την ενορίαν του Αγίου Θωμά και έψαλλαν την Παράκληση και ωμίλησε στους πιστούς, κατόπιν ο ιερεύς π. Παύλος εις ένδειξη ευγνωμοσύνης και σεβασμού προσκάλεσε όλους στην οικία του και τους προσέφερε αναψυκτικά.
Στην ενορία του Αγίου Γεωργίου Κολουέζι ομάδα κυριών ανέλαβε υπεύθυνα να ψάλλει την Παράκληση και προσκάλεσαν και τις νεώτερες κυρίες να τις πλαισιώσουν για να ενισχυθούν στην πίστη τους.
Ας ευχηθούμε κάτι ν’αφυπνίζετε μέσα στις ψυχές των νεοχριστιανών μας ν’ αγαπήσουν έτι περισσότερο την Εκκλησία, γιατί όλοι βάλλονται από πάσης πλευράς και πρέπει να σταθούν γερά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ