Αρχιεπίσκοπος Αμερικής: ''Αυτό που σας ζητάω είναι υπομονή και καλή θέληση''

Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr

Στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής έφτασε πριν από λίγο ο νέος Αρχιεπίσκοπος κ. Ελπιδοφόρος
Ο νέος Αρχιεπίσκοπος χοροστάτησε στην Δοξολογία, η οποία τελέστηκε στο παρεκκλήσι του Αποστόλου Παύλου.
Ο κ. Ελπιδοφόρος απευθυνόμενος στο προσωπικό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής τους ευχαρίστησε για την θερμή υποδοχή και τόνισε ότι «σήμερα είναι η πρώτη ημέρα μίας, όπως ελπίζω, μακριάς και καρποφόρας διακονίας μαζί σας».
«Γνωρίζω την πολυπλοκότητα και τις δυσκολίες τις οποίες, εσείς ως προσωπικό, έχετε αντιμετωπίσει κατά την διάρκεια των τελευταίων ετών, τις οικονομικές πιέσεις και την απώλεια πολλών συναδέλφων σας» πρόσθεσε σε άλλο σημείο ο κ. Ελπιδοφόρος.
«Αυτό που ζητάω από τον καθένα από εσάς και από όλους είναι υπομονή. Υπομονή και καλή θέληση για το μέλλον» συμπλήρωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής.
Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αγχος και πνευματικη ζωη…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Άγχος: Μπορεί η ίδια η πνευματική ζωή να δημιουργήσει με κάποιο τρόπο άγχος σε έναν άνθρωπο; Ναι, όταν προσπαθεί … [...]

Πνευματικά Αναγνώσματα • Re: Σήμερα είναι :Τη ΙΣΤ΄ (16η) Ιουλίου, μνήμη του Αγίου Μάρτυρος ΑΝΤΙΟΧΟΥ, αδελφού του Αγίου Μάρτυρος Πλάτωνος.

Αντίοχος ο Μάρτυς κατήγετο εκ της εν Καππαδοκία πόλεως Σεβαστείας, την ιατρικήν δε μετερχόμενος περιήρχετο τας πόλεις και ιάτρευσε τους ασθενούντας. Περιερχόμενος λοιπόν … [...]