Αρχιεπίσκοπος Αμερικής: ''Ο Θεός να μας ευλογεί να δουλεύουμε ακούραστα για όλους''

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ | Αιμίλιος Πολυγένης

Στο γεύμα που παρέθεσε ο Πρόεδρος του Ιδρύματος «Appeal of Conscience» Ραβίνος Άρθουρ Σνάιερ παρέστη ο νέος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος.
Να αναφερθεί ότι στο γεύμα παρέστη ο πρώην Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Δημήτριος, ο Μητροπολίτης Γερμανίας κ. Αυγουστίνος και οι θρησκευικοί ηγέτες της Νέας Υόρκης.
Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος ευχαρίστησε τον Ραβίνο Άρθουρ για την θερμή υποδοχή και όσους συμμετείχαν στο γεύμα.
”Ο Θεός να μας ευλογεί να δουλεύουμε ακούραστα για όλους” τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Ελπιδοφόρος.
Να σημειωθεί ότι νωρίτερα ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος πραγματοποίησε συνάντηση με τον Ραβίνο Άρθουρ Σνάιερ.
“Η διοίκηση της Εκκλησίας σας να είναι γλυκιά και γόνιμη” ευχήθηκε ο Ραβίνος Άρθουρ Σνάιερ απευθυνόμενος στον νέο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αγχος και πνευματικη ζωη…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Άγχος: Μπορεί η ίδια η πνευματική ζωή να δημιουργήσει με κάποιο τρόπο άγχος σε έναν άνθρωπο; Ναι, όταν προσπαθεί … [...]

Πνευματικά Αναγνώσματα • Re: Σήμερα είναι :Τη ΙΣΤ΄ (16η) Ιουλίου, μνήμη του Αγίου Μάρτυρος ΑΝΤΙΟΧΟΥ, αδελφού του Αγίου Μάρτυρος Πλάτωνος.

Αντίοχος ο Μάρτυς κατήγετο εκ της εν Καππαδοκία πόλεως Σεβαστείας, την ιατρικήν δε μετερχόμενος περιήρχετο τας πόλεις και ιάτρευσε τους ασθενούντας. Περιερχόμενος λοιπόν … [...]