Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: ''Πάνω στα παιδιά στηρίζουμε το μέλλον μας''

«Πάνω στα παιδιά στηρίζουμε το μέλλον μας» τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος κατά την γιορτή λήξης του Παιδικού Σταθμού “Ευαγγελισμός της Θεοτόκου” στο Δήλεσι Βοιωτίας.
Παρέστησαν, επίσης, ο Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος, ο αναπληρωτής Διευθυντής του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμόρφωσης της Αρχιεπισκοπής, Αρχιμανδρίτης Θεολόγος Αλεξανδράκης, κληρικοί και γονείς των παιδιών.
Η Διευθύντρια του Σταθμού κ. Κατερίνα Ράπτη καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και στη συνέχεια ο Μητροπολίτης Θηβών χαρακτήρισε ξεχωριστή την αποψινή βραδιά, ευχήθηκε σε όλους όμορφο καλοκαίρι με υγεία και πρόοδο, ενώ ευχαρίστησε για ακόμη μία φορά τον Αρχιεπίσκοπο για την δημιουργία αυτής της δομής.
Κατόπιν παρουσιάστηκε μία θεατρική παράσταση από τα παιδιά κι αμέσως μετά ο Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε τα παιδιά για το έργο τους και συνεχάρη τους παιδαγωγούς, αλλά και τους συνεργάτες του παιδικού σταθμού.
«Η καλύτερη επένδυση των γονιών είναι στα παιδιά» τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος υπογραμμίζοντας πως «πάνω στα παιδιά στηρίζουμε το μέλλον μας. Όσο καλύτερα θεμέλια τους δίνουμε τόσο καλύτεροι θα είναι και οι καρποί. Έχουμε ευθύνη όλοι, Εκκλησία και Πολιτεία για να αποδοθούν καλοί καρποί».
Ευχήθηκε, επίσης, σε παιδιά και δασκάλους καλό και δημιουργικό καλοκαίρι και κάλεσε τους γονείς να προσέχουν, ώστε να μην γκρεμίζεται ό,τι μαθαίνουν τα παιδιά σε αυτό το σχολείο. Επεσήμανε, επίσης, ότι θα υπάρξει η μέριμνα, ώστε να εξασφαλιστούν οι προϋποθέσεις για να μπορεί ο Σταθμός να δέχεται παιδιά μέχρι την ηλικία των 6 ετών, όπως προβλέπεται σύμφωνα με το νόμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αγχος και πνευματικη ζωη…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Άγχος: Μπορεί η ίδια η πνευματική ζωή να δημιουργήσει με κάποιο τρόπο άγχος σε έναν άνθρωπο; Ναι, όταν προσπαθεί … [...]

Πνευματικά Αναγνώσματα • Re: Σήμερα είναι :Τη ΙΣΤ΄ (16η) Ιουλίου, μνήμη του Αγίου Μάρτυρος ΑΝΤΙΟΧΟΥ, αδελφού του Αγίου Μάρτυρος Πλάτωνος.

Αντίοχος ο Μάρτυς κατήγετο εκ της εν Καππαδοκία πόλεως Σεβαστείας, την ιατρικήν δε μετερχόμενος περιήρχετο τας πόλεις και ιάτρευσε τους ασθενούντας. Περιερχόμενος λοιπόν … [...]