Αρχιεπίσκοπος σε Βούτση: ''Να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη''

Πραγματοποιήθηκε αγιασμός, ενόψει της έναρξης της 4ης συνόδου της Βουλής

Την Βουλή επισκέφθηκε σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, προκειμένου να πραγματοποιήσει αγιασμό, ενόψει της έναρξης της 4ης συνόδου.
Ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης υποδέχτηκε τον Αρχιεπίσκοπο στο γραφείο του. Μεταξύ άλλων, στη συζήτηση που είχαν, ο πρόεδρος της Βουλής, επισήμανε ότι είναι η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια που η Βουλή καταφέρνει να μπει στην τετάρτη σύνοδο, υπενθυμίζοντας ότι τα προηγούμενα χρόνια είχαμε πρόωρες εκλογές.
Παράλληλα ο Νίκος Βούτσης, επισήμανε ότι η χώρα πλέον έχει αποκτήσει μεγαλύτερο βαθμό ελευθερίας και είναι στο δικό της χέρι για να παίρνει κρίσιμες αποφάσεις.
Απαντώντας ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στον πρόεδρο της Βουλής, επισήμανε, «αρκεί να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη», για να του απαντήσει ο Νίκος Βούτσης, «όχι μόνο τα ίδια, αλλά να αποφύγουμε και διαφορετικά λάθη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Το υπέρβαρο αμάρτημα της αυτοκτονίας

Ένα φαινόμενο που δυστυχώς ταλανίζει τα τελευταία χρόνια τόσο την Κύπρο όσο και την υπόλοιπο υφήλιο, το οποίο έχει ανησυχητικές διαστάσεις, είναι το φαινόμενο της … [...]

Η κακουργία του διαβόλου (Λουκ. η΄ 26-39)

«Δέομαί σου, μη με βασανίσης» Πολλοί άνθρωποι τη μανία του διαβόλου που στρέφεται κατά της ψυχής μας και μας δημιουργεί πολλά προβλήματα «συνοράν ουκ έχουσι», δηλαδή … [...]