Αφίχθη στη Μόσχα ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου (ΦΩΤΟ)

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΟΣΧΑ | ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΠΟΛΥΓΕΝΗΣ

Αφίχθη πριν από λίγο στο αεροδρόμιο Σερεμέτιεβο της Μόσχας ο Αρχιεπίσκοπος Νέας Ιουστινιανής και πάσης Κύπρου κ. Χρυσόστομος Β’.
Ο Αρχιεπίσκοπος έφτασε στη Μόσχα για να συμμετάσχει στους εορτασμούς τη 100ετηρίδας της επανιδρύσεως του Πατριαρχείου Μόσχας, συνοδευόμενος από τον Μητροπολίτη Ταμασού κ. Ησαΐα και τον Μητροπολίτη Πάφου κ. Γεώργιο.
Τον Μακαριώτατο και τους Αρχιερείς υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο ο Μητροπολίτης Αρχαγγελέσκ κ. Δανιήλ και υπάλληλοι του Τμήματος Εξωτερικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας.
Ο Μητροπολίτης Αρχαγγελέσκ καλωσόρισε τον Μακαριώτατο και την συνοδεία του στη Μόσχα για τους εορτασμούς της επανιδρύσεως του Πατριαρχείου.
Από την πλευρά του ο Μακαριώτατος ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Αρχαγγελέσκ για την θερμή υποδοχή και στην συνέχεια αναφέρθηκε στο Κυπριακό ζήτημα, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι: ”Προς το παρόν δεν υπάρχει λύση για το Εθνικό μας θέμα”.
Επίσης ο Μακαριώτατος υπογράμμισε ότι: “πρέπει να πατήσουμε πόδι και να επιμείνουμε ότι πρέπει να γίνει λύση βιώσιμη, αν δεν είναι βιώσιμη, δεν την θέλουμε”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Κεκοιμημένοι, όχι νεκροί

Ο μακαριστός ιεροκήρυκας Δημήτριος Παναγόπουλος μιλάει για το μεγάλο μυστήριο του θανάτου, τονίζοντας ότι οι κεκοιμημένοι δεν είναι νεκροί, αλλά θα εγερθούν κατά την … [...]