Βολοκολάμσκ Ιλαρίωνας: ''Κάποια ΜΜΕ βρίσκονται σε σύγχυση''

Γράφει ο Αιμίλιος Πολυγένης

Τα δημοσιεύματα των Ουκρανικών και όχι μόνο ΜΜΕ σχολιάσε ο Πρόεδρος του Τμήματος των Εξωτερικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, Σεβ. Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίωνας.
Ο Μητροπολίτης Ιλαρίων έκανε λόγο για ΜΜΕ τα οποία βρίσκονται σε σύγχυση, τονίζοντας ότι οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το περιεχόμενο της συνάντησης θέλει προσοχή.
“Μερικά ΜΜΕ, ειδικά στην Ουκρανία, είναι σε σύγχυση καθώς έχουν ήδη αρχίσει να δημοσιεύουν πληροφορίες σχετικά με την συνάντηση. Εμείς, από την πλευρά μας θα σχολιάσουμε το περιεχόμενο αυτής της συνάντησης, μόνο εάν αξιωματούχοι του Οικουμενικού Πατριαρχείου αναφερθούν σε αυτήν” – δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ.
Επίσης ο κ. Ιλαρίωνας ανέφερε: “Υπάρχουν μόνο δύο εκτός από τους Προκαθημένους που ήταν παρών στις συνομιλίες, ο Μητροπολίτης Γαλλίας Εμμανουήλ και εγώ. Όποιοι άλλοι μιλήσουν για την συνάντηση, κάνουν μόνο εικασίες”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Έτσι φανερώνονται

Η αξιοπρέπεια, η ευγένεια, η φρόνηση, η ακολασία, η φιλοκαλία, φανερώνονται απ’ το πρόσωπο κι απ’ τα σχήματα των ανθρώπων, κι όταν περπατάνε κι όταν κάθονται. … [...]

2η Γιορτή Νεολαίας στην Καλαμαριά (ΦΩΤΟ)

Με χαμόγελα χαράς, ελπίδας και ζωντάνιας από μικρά, μεγάλα παιδιά και νέους πλημμύρισε η κεντρική πλατεία του Δημαρχείου Καλαμαριάς, την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2018, στη 2η … [...]