Βράβευση υψηλόβαθμων μαθητών στην Ι.Μ. Κατάγκας (ΦΩΤΟ)

Μέσα στο ωραίο χρονικό διάστημα της συνάξεως των ιερέων της Ιεράς Μητροπόλεως Κατάγκας ήλθε και ένα ευχάριστο γεγονός να χαροποίηση όλους, σ΄ όλα τα Σχολεία μας οι αποφοιτήσαντες κατά πλειονότητα εισέρχονται στα ανώτατα Εκπαιδευτικά ιδρύματα-Πανεπιστήμια της χώρας, ιδιαίτερα τέσσερεις μαθητές, ένα αγόρι και τρείς νέες (KAKOMA TSHIMWASU DAVID 90%, TSHIJIKA HIEMBA JOLIANE, KANDOMBE ALICE KETY και KAZADI DIANDA NICLETTE) διακρίθηκαν για την υψηλή βαθμολογία τους κατά τις εξετάσεις και χθες από σύσσωμο το Κυβερνείο δέχθηκαν τιμητικές διακρίσεις και επαίνους, αυτό μας ικανοποίησε όλους αλλά και μας ενεθάρρυνε ιδιαιτέρως για την συνέχιση του έργου.
Οι δύο διευθυντές των Σχολείων μας, π. Αρισταρχός και π. Ησαΐας δεχθήκαν τα θερμά συγχαρητήρια εκ μέρους όλων ώς και ο συντονιστής των Σχολείων μας κ.κ. Τάραχος.
Να γιατί ελπίζουμε και θαρρούμε στη νέα γενιά ότι θα είναι το θετικό και καρποφόρο μέλλον για την Ορθόδοξο-Εκκλησία μας στο Κονγκό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Νέο «χτύπημα» σε Ναό της Ηπείρου

Μετά από αρκετούς μήνες, νέο χτύπημα σημειώθηκε σε εκκλησία της Ηπείρου. Στο Αστυνομικό Τμήμα Πωγωνίου, καταγγέλθηκε την Παρασκευή κλοπή στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στην … [...]