Γενικός Εισαγγελέας Γεωργίας: ''Οι δηλώσεις του Επισκόπου δεν αποτελούν λόγο διερεύνησης''

Ο Γενικός Εισαγγελέας της Γεωργίας
Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr

Ο Γενικός Εισαγγελέας της Γεωργίας Σ. Τατουμάντζε δήλωσε ότι δεν βλέπει κανένα λόγο για να ξεκινήσει έρευνα, σχετικά με τις δηλώσεις του Επισκόπου Μπόντμπε Ιακώβου.
“Οι δηλώσεις του Επισκόπου Ιακώβου δεν περιέχουν ενδείξεις εγκληματικότητας, όποτε δεν μπορεί να ξεκινήσει καμία έρευνα” – δήλωσε ο Γενικός Εισαγγελέας κ. Τατουμάντζε.
Επίσης ο Γενικός Εισαγγελέας ανέφερε ότι “εάν υπάρχουν συγκεκριμένα γεγονότα συμπεριλαμβανομένων και κληρικών ας απευθυνθούν στις αρμόδιες υπηρεσίες”.
Να αναφερθεί ότι ο Επίσκοπος Ιάκωβος σε πρόσφατες δηλώσεις του, ανέφερε ότι υψηλόβαθμα στελέχη της Κυβέρνησης προσπάθησαν να ρίξουν από τον θρόνο τον Πατριάρχη Γεωργίας κ. Ηλία Β΄.
Μια μέρα μετά τις δηλώσεις του Επισκόπου Ιακώβου, ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Γεωργίας τον έπαυσε από το καθήκοντά του, ως Προέδρου των Οικονομικών του Πατριαρχείου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Διεθνές Θεολογικό Συνέδριο ΠΕΘ: «Ορθόδοξη Θεολογία και Παιδεία: Η συμβολή του Αγ. Ιουστίνου Πόποβιτς και του π. Γεωργίου Φλωρόφσκυ»

Η Πανελλήνιος Ένωσις Θεολόγων διοργανώνει Διεθνές Θεολογικό Συνέδριο με θέμα: Ορθόδοξη Θεολογία και Παιδεία. Η συμβολή του Αγ. Ιουστίνου Πόποβιτς και του π. Γεωργίου … [...]