Γιορτή για τη λήξη των Κατηχητικών στην Ι.Μ. Σιδηροκάστρου

Μέσα στο χαρμόσυνο και αναστάσιμο κλίμα της Πασχάλιας περιόδου οι Χριστιανικές Μαθητικές Ομάδες της Ιεράς Μητροπόλεως Σιδηροκάστρου πραγματοποίησαν τη γιορτή τους για τη λήξη της φετινής κατηχητικής χρονιάς το απόγευμα του Σαββάτου 18 Μαΐου στην αίθουσα της Χριστιανικής Εστίας.
Στη γιορτή συμμετείχαν και παιδιά από τις ενορίες των γειτονικών χωριών, του Χαρωπού, του Πετριτσίου, του Ποντισμένου και του Γεφυρουδίου.
Τα παιδιά των κατηχητικών με τραγούδια και θεατρικά σκετς παρουσίασαν μια όμορφη και πολύ ωφέλιμη γιορτή, γεμάτη νόημα και περιεχόμενο, δοσμένη μέσα από την αθώα ψυχή και το παιδικό βλέμμα τους, καταφέρνοντας να τέρψουν και να ενθουσιάσουν όλους τους παρευρισκόμενους, κυρίως βέβαια το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Μακάριο, ο οποίος ευλόγησε με την παρουσία του την όλη εκδήλωση, συνεχάρη τα παιδιά και τα στελέχη για την άρτια οργάνωση και ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και καλό καλοκαίρι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Πνευματικά Αναγνώσματα • Re: Σήμερα είναι :Τη ΙΗ΄ (18η) Ιουνίου, μνήμη του Αγίου Μάρτυρος ΛΕΟΝΤΙΟΥ και των συν αυτώ ΥΠΑΤΙΟΥ και ΘΕΟΔΟΥΛΟΥ.

Λεόντιος ο Άγιος κατήγετο μεν από την Ελλάδα, έζησε δε κατά τους χρόνους του βασιλέως Ουεσπασιανού, εν έτει ο΄ (70). Και επειδή είχεν ανδρείαν και ρώμην φυσικήν, η οποία … [...]