Γ' Εβδομάδα Νηστειών και Χειροτονία Διακόνου στην Ι.Μ. Κατάγκας

Με την ευλογία του Θεού πέρασε και η Γ’ Εβδομάδα των Νηστειών με ευλογίες και σκαμπανεβάσματα.
Την Δευτέρα 25 Μαρτίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κατάγκας κ. Μελέτιος λειτούργησε στον Άγιο Γεώργιο στο Κολουέζι με την συμμετοχή πολλών πιστών.
Την Τετάρτη ο κ. Μελέτιος τέλεσε την Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων στον Άγιο Θωμά και κατόπιν μετέβη στον Άγιο Γεράσιμο Τσιαμπούλας και τέλεσε αγιασμό στην νέα κατοικία του ιερέως.
Την Πέμπτη ο Σεβασμιώτατος λειτούργησε στον Άγιο Νικόλαο, όπου και προσήλθε και εκκλησιάστικε όλο το Σχολείο των τεσσάρων ειδικοτήτων της Αγρονομίας, ενώ το απόγευμα παρευρέθηκε στο Ι.Ν. του Αγίου Δημητρίου Τσιαμουντέντα στο Μεγάλο Απόδειπνο.
Την Παρασκευή ο Μητροπολίτης Κατάγκας χοροστάτησε στη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων στον Άγιο Γεώργιο Κολουέζι, και μετά αναχώρησε για το Τένκε, το οποίο απέχει 100 χλ. από το Κολουέζι και τέλεσε τους Γ’ Χαιρετισμούς της Παναγίας.
Το Σάββατο 30 Μαρτίου ο Σεβασμιώτατος προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στον Άγιο Γεώργιο και στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε ιερατική Σύναξη.
Τέλος σήμερα Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως ο Σεβασμιώτατος και πάλι στον Άγιον Νικόλαο στο Κέντρο, χειροτόνησε τον Κατηχητή του Λουίλου Τιμόθεο σε διάκονο και τον ονόμασε Τίτο, και του προέτρεψε να έχη τον ζήλο και αγάπη του Αποστόλου Τίτου προς τον διδάσκαλο του.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ