Δέκα χρόνια Romfea.gr – Συνεχίζουμε δυνατά!

Εκλογές πέντε προκαθημένων, τριάντα επτά Μητροπολιτών, μία Πανορθόδοξη Σύνοδος, εννέα χιλιάδες θρησκευτικές εκδηλώσεις, συλλείτουργα και ιερά μυστήρια. Δέκα χρόνια ΡΟΜΦΑΙΑ…
Συμπληρώσαμε δέκα χρόνια παρουσίας στο διαδίκτυο. Με χιλιάδες αναρτήσεις, αποκαλύψεις και παρασκήνια που πρώτοι κάναμε γνωστά στο ευρύ κοινό.
Μέσα από τις στήλες της επικαιρότητας, το «Νεωκόρο», το «Αλάθητο», χιλιάδες βίντεο και δεκάδες χιλιάδες φωτογραφίες, χιλιάδες άρθρα έγκριτων θεολόγων και κληρικών, φέραμε την εκκλησιαστική επικαιρότητα στην πρώτη γραμμή.
Αυτά είναι που εκτιμήθηκαν σε αυτόν τον ιστότοπο. Η ταχύτητα, η έγκυρη γραφή, το υλικό που έφερε την Εκκλησία μέσα σε κάθε σπίτι, στην οθόνη κάθε κινητού και κάθε ηλεκτρονικής συσκευής.
Γι’ αυτό και οι αριθμοί μιλούν μόνοι τους. Κανένα άλλο εκκλησιαστικό σάιτ δεν έχει αγγίξει αυτά τα νούμερα.
«Χτυπήσαμε» σαράντα χιλιάδες μοναδικούς επισκέπτες σε πολλές εκλογές και αποκλειστικότητες και πλέον είναι συνηθισμένο να υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώσεις των σελίδων μας κάθε μήνα από την Ελλάδα και τριάντα χώρες του εξωτερικού που διαβάζουν ελληνικά και ενδιαφέρονται για τις εξελίξεις στην Εκκλησία.
Δεν είναι τυχαίο πως η Romfea.gr παραμένει στην κορυφή της εκκλησιαστικής ενημέρωσης παρά τις τόσες και επίμονες προσπάθειες που κατέβαλλαν πολλοί. Άλλοι με σκοπό να δώσουν την είδηση με τη διάσταση που «βολεύει» και άλλοι για να προωθήσουν δικά τους συμφέροντα.
Κακές αντιγραφές που δεν είχαν διάρκεια ζωής και απαξιώθηκαν από τον κόσμο. Ένα αναγνωστικό κοινό που διακρίνει την αλήθεια και έχει την ικανότητα να ξεχωρίζει το πραγματικό.
Να μην «καταπίνει» την είδηση, μα να την κριτικάρει, να την διαχειρίζεται και να κρατά την ουσία. Είναι το δικό μας αναγνωστικό κοινό.
Φίλοι και συμπαθούντες, άνθρωποι που δεν μας συμπαθούν αλλά μας διαβάζουν γιατί ξέρουν που θα βρουν την είδηση και γνωρίζουν πως δεν πρόκειται ποτέ να βάλουμε νερό στο κρασί μας.
Την αναγνώριση μας τη δίνετε εσείς πρώτοι απ’ όλους. Οι αναγνώστες μας. Και δευτερευόντως τα μεγάλα σαιτ της χώρας που αναπαράγουν ότι διαβάζουν στη Romfea.gr. Γιατί ξέρουν πως ό,τι γράφεται εδώ, ισχύει!
Από την πρώτη στιγμή που βγήκαμε στον αέρα του κυβερνοχώρου η συντακτική ομάδα της Romfea.gr έχει έναν σκοπό: να δίνει την είδηση στην πραγματική της διάσταση. Χωρίς παρωπίδες και σκοπιμότητες.
Και αυτό θα συνεχίζουμε να κάνουμε. Να υπηρετούμε την Εκκλησία, να διακονούμε το μήνυμα του Χριστού και να το διαδίδουμε στα πέρατα της οικουμένης.
Γιατί Romfea.gr σημαίνει: “Όλη η Ορθοδοξία με ένα κλικ..”
Σας ευχαριστούμε για την αγάπη σας.
Αιμίλιος ΠολυγένηςΙδιοκτήτης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

9540 – Φωτογραφίες από τη χθεσινή λαμπρή Πανήγυρη στο Χιλιανδαρινό κελλί Πατερίτσα που τιμάται στη Μεταμόρφωση του Σωτήρος

Με αγιορειτική κατάνυξη εορτάστηκε χθες, 19/6 Αυγούστου, η Μεταμόρφωση του Σωτήρος στο ομώνυμο Ιερό Χιλανδαρινό Κελί στο Άγιον Όρος.Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι … [...]