«Δεν ήταν ένα τυχαίο γεγονός»

29-4-2013, Κύπρος
«Με βαθιά συγκίνηση και δέος καταθέτω την δική μου μαρτυρία για το θαύμα που έκανε η Παναγία μας μέσω της Τιμίας Ζώνης της στην δική μας οικογένεια.
Είμαι παντρεμένη με πολιτικό γάμο με τον άντρα μου Ντουσιάντ από την Ινδία από το 2007. Δεν έχουμε κάνει θρησκευτικό γάμο γιατί ο άντρας μου δεν είναι χριστιανός. Εκ καταγωγής είναι ινδουιστής και κατά φρόνημα άθεος. Εγώ από την άλλη δεν ήθελα να βαφτιστεί τυπικά χωρίς πραγματικά να πιστέψει με σκοπό μόνο τον γάμο.
Το 2008 έφερα στον κόσμο το πρώτο μου παιδί, αφού πρώτα μεσολάβησε μία αποβολή μετά από εγκυμοσύνη 8 εβδομάδων. Μετά το πρώτο μου παιδί προσπαθούσαμε να αποκτήσουμε και άλλα παιδιά αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ενώ έμενα έγκυος, στα αρχικά στάδια της εγκυμοσύνης γινόταν αποβολή. Μεταξύ 2009-2011 επιβεβαιώθηκαν 2 εγκυμοσύνες που διάρκεσαν 7-9 εβδομάδες, ενώ πολλές άλλες φορές ένιωθα συμπτώματα εγκυμοσύνης τα οποία διαρκούσαν για λίγες μόνο μέρες χωρίς να επιβεβαιωθεί ποτέ εγκυμοσύνη.

Είχαμε κάνει όλες τις διερευνητικές ιατρικές εξετάσεις που ανθρωπίνως μπορούσαν να γίνουν χωρίς να δείξουν κάποιο πρόβλημα.
Στις προσευχές μου παρακαλούσα τον Χριστό και την Παναγία όπως μας αξιώσουν να έχουμε και άλλο παιδί, εφόσον φυσικά είναι για το δικό μας πνευματικό συμφέρον.
Το Σεπτέμβριο του 2011 μετά από προτροπή ενός ευλαβούς ιατρού έμαθα για την Ζώνη της Παναγίας και έτσι όταν τελείωσαν όλες οι ιατρικές εξετάσεις χωρίς κανένα παθολογικό εύρημα, τον Απρίλιο του 2012 αποτάθηκα στην Ιερά Μονή Βατοπαιδίου ζητώντας κορδέλα καθαγιασμένη στην Τιμία Ζώνη της Παναγίας.
Στις αρχές του Μαίου του 2012 με φόβο Θεού φόρεσα την κορδέλα. Από την ίδια μέρα, μετά πάροδο 2-3 ωρών από την ώρα που την έβαλα, αν και ήμουν εντελώς καλά άρχισα να νιώθω αδιαθεσία η οποία κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες ώσπου και έκανα εμετό. Από την επόμενη μέρα άρχισα να νιώθω συμπτώματα εγκυμοσύνης τα οποία με απογοήτευση κράτησαν μέχρι και το τέλος του κύκλου μου. Στο τέλος όμως του επόμενου κύκλου μου επιβεβαιώθηκε η εγκυμοσύνη μου. Με την
βοήθεια του Θεού και τις πρεσβείες της Παναγίας μας στις 27-3-2013 έφερα στον κόσμο την κορούλα μου Δ.
Από τα γεγονότα φαίνεται τόσο ξεκάθαρη η θεική παρέμβαση και πως δεν ήταν ένα τυχαίο γεγονός.
Ευχαριστώ τον Θεό και την Παναγία μας που μου έκαναν τέτοιο μεγάλο δώρο και τους παρακαλώ να με βοηθήσουν να αναθρέψω και τα δύο παιδιά μου μέσα στο φως του Χριστού, όπως επίσης να φωτίσουν τον άντρα μου και όλο τον κόσμο που βρίσκεται μακριά από την αλήθεια του Ευαγγελίου.
Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους μοναχούς της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου για τις προσευχές τους για όλους εμάς και παρακαλώ όπως συνεχίσουν να κάνουν το ίδιο για εμάς και για όλο τον κόσμο.
Σας ευχαριστώ και Καλή Ανάσταση».
Σ. Λ.
 
Πηγή: Θαύματα της Αγίας Ζώνης, εκδ. Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου, Άγιον Όρος 2019, σσ. 260-261.
Δείτε εδώ πληροφορίες για την 6η, βελτιωμένη και επαυξημένη έκδοση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η θεάρεστη νηστεία

Ο Αρχιμανδρίτης Επιφάνιος Χατζηγιάγκου, Προϊστάμενος του Μητροπολιτικού Ναού της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης, μιλάει για την θεάρεστη νηστεία και τη σημασία της στην … [...]

«Δεν µπορούσε να το πιστέψει!»

27-1-2018 «Με την παρούσα μαρτυρία μας είθε κάθε αμφιβολία και η παραμικρή απιστία να διαλυθεί από τις καρδιές των άτεκνων ζευγαριών που αναζητούν αλλού την λύση και … [...]

Για να δούμε πόσοι θα το διαβάσουν …

Το πνευματικό νόημα του σεισμού και των φυσικών καταστροφών συνοψίζεται στα εξής: Όλα τα φαινόμενα φυσικά,γεωλογικά κλπ συναφή είναι ταγμένα, προνοημένα και ακόμα … [...]