Διαφοροποιείται από την άποψη του Βιδινίου Δανιήλ η Εκκλησία της Βουλγαρίας

Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr

Συνεδρίασε σήμερα, Τετάρτη 12 Ιουνίου υπό την Προεδρία του Πατριάρχη Βουλγαρίας κ. Νεοφύτου, η Ιερά Σύνοδος της Εκλησίας της Βουλγαρίας.
Η Ιερά Σύνοδος κατά την διάρκεια της συνεδρίας ασχολήθηκε με την επιστολή που απέστειλε σε Μητροπολίτες των κατά τόπους Ορθοδόξων Εκκλησιών, ο Σεβ. Μητροπολίτης Βιδινίου κ. Δανιήλ, σχετικά με την χορήγηση Αυτοκεφαλίας στην Εκκλησία της Ουκρανίας.
Στο επίσημο ανακοινωθέν η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Βουλγαρίας αναφέρει χαρακτηριστικά:
“Η άποψη που εξέφρασε ο Μητροπολίτης Δανιήλ στην επιστολή του προς τους Μητροπολίτες διαφόρων Ορθοδόξων Εκκλησιών, αποτελεί την προσωπική του άποψη.
Η Σύνοδος διαφοροποιείται κατηγορηματικά. Στις ερωτήσεις που έθεσε ο Μητροπολίτης Δανιήλ, η Σύνοδος δεν έχει καμία λύση.”
Διαβάστε την σχετική είδηση: Βιδινίου Δανιήλ: ”Το Οικουμενικό Πατριαρχείο ενεργεί εκτός δικαιοδοσίας”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εντεκα Χρονια ΕΛΛΑΣ – ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!!!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Με τη βοήθεια του Θεού και τη στήριξη όλων εσάς των αναγνωστών, κλείνουμε σήμερα ΕΝΤΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΔΙΑΚΟΠΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ … [...]

Πνευματικά Αναγνώσματα • Re: Σήμερα είναι :Τη ΙΗ΄ (18η) Ιουνίου, μνήμη του Αγίου Μάρτυρος ΛΕΟΝΤΙΟΥ και των συν αυτώ ΥΠΑΤΙΟΥ και ΘΕΟΔΟΥΛΟΥ.

Λεόντιος ο Άγιος κατήγετο μεν από την Ελλάδα, έζησε δε κατά τους χρόνους του βασιλέως Ουεσπασιανού, εν έτει ο΄ (70). Και επειδή είχεν ανδρείαν και ρώμην φυσικήν, η οποία … [...]