Διαψεύδει η Αρχιεπισκοπή Αμερικής: ''Δεν λείπουν τα $15 εκατ.''

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής ενημερώνει το πλήρωμα της Εκκλησίας ότι πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν σήμερα στην Ελληνοαμερικανική εφημερίδα Εθνικός Κήρυξ ότι « $15 εκατομμύρια λείπουν από το ταμείο του Αγ. Νικολάου» είναι απολύτως ψευδείς.
Για το ποσό των δεκαπέντε εκατομμυρίων δολαρίων υπάρχει πλήρης και λεπτομερής απολογισμός και αντιπροσωπεύει τα χρήματα που εκταμιεύτηκαν τα τελευταία 16 χρόνια για διάφορες δαπάνες που αποκλειστικά χρησιμοποιήθηκαν και οδήγησαν στο έργο της ανοικοδομήσεως του Ελληνορθόδοξου Ναού και Εθνικού Προσκυνήματος του Αγίου Νικολάου.
Αυτά τα έξοδα περιλαμβάνουν εκτός πολλών άλλων, την αναγκαία και πολύχρονη νομική εργασία διά της οποίας εξασφαλίστηκαν τα δικαιώματά μας για την ανοικοδόμηση του Αγίου Νικολάου στο Ground Zero καθώς και τις ποικίλες και απαραίτητες προ της ανοικοδομήσεως αρχιτεκτονικές υπηρεσίες και μηχανικές μελέτες.
Η Αρχιεπισκοπή είναι έτοιμη να δημοσιοποιήσει μια ολοκληρωμένη έκθεση σχετικά με την ανοικοδόμηση του Αγίου Νικολάου στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου.
Επιπλέον, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Δημήτριος και οι αξιωματούχοι της Εκτελεστικής Επιτροπής του Αρχιεπισκοπικού Συμβουλίου προετοιμάζουν εμπεριστατωμένο υλικό για να ενημερώσουν το πλήρωμα της Εκκλησίας υπεύθυνα και συνολικά για τα γεγονότα και τις πραγματικές συνθήκες της διοικητικής και οικονομικής καταστάσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ποση ωρα να προσευχομαι;

Ρώτησα κάποτε ένα νέο 16 ετών:-Αγαπάς, παιδί μου, το Θεό;-Τον αγαπώ πολύ, πάτερ μου, μου απάντησε αυθόρμητα.-Προσεύχεσαι σ’ Αυτόν τακτικά;-Όχι! μου είπε με ειλικρίνεια.Ο … [...]