Διϊδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ελλάδα: Εκκλησιαστική Ιστορία και Πολιτισμός»

Το Διϊδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών, με τίτλο «Ελλάδα: Εκκλησιαστική Ιστορία και Πολιτισμός», ξεκίνησε τη λειτουργία του το ακαδημαϊκό έτος 2016-1017, με τη συμμετοχή 57 μεταπτυχιακών φοιτητών και φοιτητριών.
Τα μαθήματα διεξάγονται στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, σε αίθουσες των αντίστοιχων Θεολογικών Σχολών.
Διδάσκουν αποκλειστικά πανεπιστημιακοί καθηγητές, με μεγάλη διδακτική και επιστημονική εμπειρία.
Παράλληλα, οργανώνονται Επιστημονικά Συνέδρια και Σεμινάρια, στα οποία συμμετέχουν ως εισηγητές οι ίδιοι μεταπτυχιακοί φοιτητές και φοιτήτριες.
Το Πρόγραμμα υλοποιείται από το Τμήμα Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας του ΑΠΘ, σε συνεργασία με το Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας του ΕΚΠΑ.
Απευθύνεται σε πτυχιούχους φοιτητές Τμημάτων ΑΕΙ, ΤΕΙ, Παραγωγικών Σχολών και Ανωτάτων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών.
Τα δίδακτρα είναι ιδιαίτερα προσιτά. Οι απόφοιτοι, μετά το πέρας των σπουδών τους, λαμβάνουν, σε επίσημη τελετή, το μεταπτυχιακό τους τίτλο από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ο οποίος είναι αναγνωρισμένος στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και παράρτημα διπλώματος.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων και των λοιπών δικαιολογητικών είναι από την Παρασκευή 1η έως και την Παρασκευή 15η Δεκεμβρίου 2017 στη Γραμματεία του Τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας του ΑΠΘ.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν πληροφορίες από τη Γραμματεία του Τμήματος στο τηλέφωνο 2310996682 ή από την ιστοσελίδα του Τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ο Πειραιάς τίμησε τον Πολιούχο του (ΦΩΤΟ)

Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ.Σεραφείμ πραγματοποιήθηκαν οι φετινές Λατρευτικές εκδηλώσεις για τον Πολιούχο και Προστάτη Άγιο της πόλεως του … [...]

H Μεγάλη Νίκη της Ζωής

Η Ζωή είναι μια τόση δα μικρή ζαχαρίτσα. Ζει ανέμελα στην αγαπημένη της Ζαχαροχώρα, παρέα με τους ξεχωριστούς της φίλους. Όμως ένα τρομερό γεγονός θα συμβεί και θα … [...]