Δραστηριότητες της Ιεράς Μητροπόλεως Κατάγκας (ΦΩΤΟ)

Η Ιερά Μητρόπολης Κατάγκας καθ’όλο το διάστημα της εβδομάδος προσπαθεί να ευρίσκεται κοντά στους αγωνιζομένους χριστιανούς.
Ο Σεβ. Μητροπολίτης Κατάγκας κ. Μελέτιος περιέρχεται τ’απογεύματα στους ενοριακούς Ναούς και διδάσκει στους πιστούς τον λόγον του Θεού. Άλλοι προθυμοποιούνται και άλλοι αδρανούν, ο Θεός θα μας κρίνει.
Όλοι οι εκπαιδευτικοί της Μητροπόλεως περνούν από το Ιεραποστολικό Κέντρο και δέχονται τις ευλογίες αυτής, σε τρόφιμα κλπ.
Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου ελειτούργησε και εόρτασε πανηγυρικά τον Αγιορείτη Άγιο Πορφύριο τον Καυσοκαλυβίτη στον στον Αγ. Γεώργιο Κολουέζι.
Το απόγευμα ευλόγησε τον γάμον του Διονυσίου και της Κικιλίας και τους ευχήθηκε ο Χριστός να τους εμπνέη στη ζωή τους, την Κυριακή το πρωί ελειτούργησε και ετέλεσε το Σαρανταήμερον μνημόσυνον του φονευθέντος σε αυτοκινηστικό ατύχημα του νεαρού Νικολάου του μόλις τελέσαντος τον γάμον του, η δε μητέρα του τυγχάνει πρόεδρος και συντονιστής του φιλανθρωπικού έργου της πόλεως Κολουέζι, οι εργασίες στον Άγιο Βασίλειο συνεχίζονται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ο Πειραιάς τίμησε τον Πολιούχο του (ΦΩΤΟ)

Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ.Σεραφείμ πραγματοποιήθηκαν οι φετινές Λατρευτικές εκδηλώσεις για τον Πολιούχο και Προστάτη Άγιο της πόλεως του … [...]

H Μεγάλη Νίκη της Ζωής

Η Ζωή είναι μια τόση δα μικρή ζαχαρίτσα. Ζει ανέμελα στην αγαπημένη της Ζαχαροχώρα, παρέα με τους ξεχωριστούς της φίλους. Όμως ένα τρομερό γεγονός θα συμβεί και θα … [...]