Δωρεάν εξετάσεις στο ιατρείο του Ιδρύματος Χρονίως Πασχόντων «Η ΠΛΑΤΥΤΕΡΑ»

Η Ιερά Μητρόπολις Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων στα πλαίσια της ποιμαντικής της μέριμνας και επιθυμώντας να συμβάλει στην ανακούφιση του πόνου έχει προσκαλέσει τον φημισμένο και εξειδικευμένο Καθηγητή Ορθοπεδικής κ. Σταύρο Αλευρογιάννη με το σύνολο του επιστημονικού του επιτελείου για να προσφέρει δωρεάν εξέταση σε όσες και όσους έχουν ανάγκη τις ιατρικές του υπηρεσίες.
Ο Ιατρός και η ομάδα του θα εξετάζουν δωρεάν στο ιατρείο του Ιδρύματος Χρονίως Πασχόντων «Η ΠΛΑΤΥΤΕΡΑ» της Ιεράς ημών Μητροπόλεως, την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου από τις 6.οο το απόγευμα, ενώ την επομένη ημέρα Σάββατο 26 Ιανουαρίου η εξέταση θα αρχίσει στον ίδιο χώρο από τις 10.οο το πρωί έως αργά το μεσημέρι . 
Το απόγευμα του Σαββάτου και ώρα 7.οο ο Καθηγητής κ. Σ. Αλευρογιάννης θα πραγματοποιήσει επιστημονική ενημερωτική ομιλία στο Πνευματικό Κέντρο Ιεράς Μητροπόλεως Κέρκυρας (Ακαδημίας 2).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ποιός είναι χριστιανός;

Πρέπει να γνωρίζουμε ότι οι χριστιανοί είναι χριστιανοί, όταν σκέπτονται, καθένας μόνος του αλλά και μεταξύ τους, ως σύνολο, ό,τι είναι «εν Χριστώ Ιησού», διότι αυτό … [...]

Ιερεεας στην Φλωρινα ελεγχει δημοσιως βουλευτη του Συριζα, ζητωντας του να μετανοησει για την προδοσια της Μακεδονιας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγχαρητήρια στον Ιερέα της Φλώρινας που ευγενικά και τεκμηριωμένα έβαλε στη θέση του τον θρασύτατο προδότη της Μακεδονίας! Ο τραμπούκος είναι εκείνος, αφού αγενώς … [...]

Πνευματικά Αναγνώσματα • Re: Σήμερα είναι :Τη ΙΗ΄ (18η) Φεβρουαρίου, μνήμη του εν Αγίοις Πατρός ημών ΛΕΟΝΤΟΣ Πάπα Ρώμης.

Λέων ο εν Αγίοις Πατήρ ημών ήτο κατά τους χρόνους του βασιλέως Θεοδοσίου Β΄ του Μικρού και των διαδόχων αυτού Μαρκιανού και Λέοντος, δια δε την υπερβολικήν αυτού … [...]