Δωρεά Σχολικού Λεωφορείου στα Εκπαιδευτήρια της Ι.Μ. Πειραιώς

Την Ακολουθία του Αγιασμού τέλεσε σήμερα (14.01.2019) ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ. καθώς επίσης και την ευλογία της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς.
Ο Πρόεδρος του ΕΒΕΠ κ.Βασίλειος Κορκίδης εξήρε το έργο της τοπικής μας Εκκλησίας προσφέροντας μεγάλη χαρά και ικανοποίηση στην Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς, αφού ανακοίνωσε την αγορά ενός υπερσύγχρονου σχολικού λεωφορείου το οποίο θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των Εκπαιδευτηρίων μας και ιδιαίτερα παιδιών με κινητικά προβλήματα.
Παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της κεντρικής πολιτικής σκηνής της χώρας, Δήμαρχοι, Τοπικές Αρχές, καθώς και εκπρόσωποι επαγγελματικών και επιστημονικών φορέων.
Για έκτη συνεχή χρονιά οι Πρόεδροι και τα Διοικητικά Συμβούλια του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς και των παραγωγικών φορέων της πόλης μας που, επί σειρά ετών, υπηρετούν την επιχειρηματικότητα, πραγματοποίησαν την κοινή αυτή εκδήλωση η οποία έγινε στην αίθουσα «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ» του Μεγάρου του ΕΒΕΠ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Πνευματικά Αναγνώσματα • Re: Σήμερα είναι :Τη ΚΑ΄ (21η) του αυτού μηνός, μνήμη του Οσίου Πατρός ημών ΜΑΞΙΜΟΥ του Ομολογητού.

Μάξιμος ο θαυμάσιος Πατήρ ημών έζη κατά τους χρόνους του βασιλέως Ηρακλείου εν έτει χμ΄ (640) έφθασε δε και μέχρι των ημερών των διαδόχων αυτού. Εγεννήθη εις την βασιλίδα … [...]