Δ' Χαιρετισμοί στον ακριτικό Ναό Κυρίλλου και Μεθοδίου Δοϊράνης (ΦΩΤΟ)

Δοϊράνη | Χρήστος Καναρόπουλος

Στο πρώην Στρατιωτικό Φυλάκιο της Δοϊράνης, που βρίσκεται στα σύνορα Ελλάδας-Σκοπίων, τέλεσε την Ακολουθία της Δ’ Στάσης των Χαιρετισμών προς την Κυρία Θεοτόκο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ, την Παρασκευή 5 Απριλίου 2019, πλαισιούμενος από Ιερείς της Αρχιερατικής Περιφερείας Πολυανής.
Το μικρό και όμορφο Ιερό Παρεκκλήσιο των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου, φωτιστών των Σλάβων, το οποίο βρίσκεται υ γέμισε από πιστούς εκφράζοντας τις ευχαριστίες και την αγάπη τους προς την Πλατυτέρα των Ουρανών με τον Σεβασμιώτατο να επικεντρώνεται στον σπουδαίο και μοναδικό ρόλο που διαδραμάτισε η Παναγία για τη σωτηρία του κόσμου, δια μέσου του Υιού της και Θεού μας, Ιησού Χριστού.
Εκτός από τους λιγοστούς ακρίτες κατοίκους της Δοϊράνης στην Ακολουθία συμμείχαν ακόμη ευσεβείς πιστοί από την Ενορία του Αγίου Δημητρίου Κιλκίς που μετέβησαν στον ακριτικό ναό με λεωφορείο.
Αμέσως μετά ο Σεβασμιώτατος μετέβη στο Δροσάτο, όπου τέλεσε την Ακολουθία των Χαιρετισμών στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ