Εγκαίνια Έκθεσης «Τα χρώματα της Ορθοδοξίας. Κύπρος» στη Βαρσοβία (ΦΩΤΟ)

Για την Romfea.gr | Jerzy Betlejko

Τα εγκαίνια της φωτογραφικής έκθεσης «Τα χρώματα της Ορθοδοξίας. Κύπρος», πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου, στο Κέντρο Ορθοδόξου Πολιτισμού στη Βαρσοβία.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Πολωνίας κ. Σάββας, Ιεράρχες από την Ουκρανία και την Τσεχία, ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Βαρσοβία κ. Πέτρος Κέστορας, οι Πρέσβεις και οι εκπρόσωποι της Ελληνικής Δημοκρατίας, Αργεντινής, Αυστρίας, Δανίας, Ινδίας, Κούβα, Λιθουανίας, Μολδαβίας, Ολλανδίας και Σερβίας.
Να αναφερθεί ότι η εν λόγω έκθεση παρουσιάζει το απάνθισμα του διεθνούς φωτογραφικού διαγωνισμού με θέμα την Ορθοδοξία στην Κύπρο, και με ιδιαίτερη έμφαση στο Ορθόδοξο πνευματικό πλούτο στα Κατεχόμενα, που απειλείται με εξαφάνιση.
Να σημειωθεί ότι οι φωτογραφίες έχουν εκδοθεί σε λεύκωμα με ομώνυμο τίτλο – «Τα χρώματα της Ορθοδοξίας. Κύπρος»
Φωτογραφίες: Łukasz Troc

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ποιός είναι χριστιανός;

Πρέπει να γνωρίζουμε ότι οι χριστιανοί είναι χριστιανοί, όταν σκέπτονται, καθένας μόνος του αλλά και μεταξύ τους, ως σύνολο, ό,τι είναι «εν Χριστώ Ιησού», διότι αυτό … [...]

Ιερεεας στην Φλωρινα ελεγχει δημοσιως βουλευτη του Συριζα, ζητωντας του να μετανοησει για την προδοσια της Μακεδονιας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγχαρητήρια στον Ιερέα της Φλώρινας που ευγενικά και τεκμηριωμένα έβαλε στη θέση του τον θρασύτατο προδότη της Μακεδονίας! Ο τραμπούκος είναι εκείνος, αφού αγενώς … [...]

Πνευματικά Αναγνώσματα • Re: Σήμερα είναι :Τη ΙΗ΄ (18η) Φεβρουαρίου, μνήμη του εν Αγίοις Πατρός ημών ΛΕΟΝΤΟΣ Πάπα Ρώμης.

Λέων ο εν Αγίοις Πατήρ ημών ήτο κατά τους χρόνους του βασιλέως Θεοδοσίου Β΄ του Μικρού και των διαδόχων αυτού Μαρκιανού και Λέοντος, δια δε την υπερβολικήν αυτού … [...]