Εγκαίνια Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου από τον Αρχιεπίσκοπο

Κείμενο: Romfea.gr

Παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου τελέστηκε σήμερα, Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου η τελετή εγκαινίων στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο στην Αθήνα.
Τον αγιασμό των εγκαινίων τέλεσε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.
Να αναφερθεί ότι στα εγκαίνια παρέστησαν ο Υπουργός Παιδείας κ. Κώστας Γαβρόγλου, ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης, ο διευθυντής του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου κ. Δημήτρης Παπαευθυμίου καθώς και πολλοί εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς.
Μετά το πέρας των εγκαινίων ο Αρχιεπίσκοπος ευχήθηκε καλή πρόοδο στα παιδιά του σχολείου και καλή δύναμη στους εκπαιδευτικούς.
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην ομιλία του τόνισε χαρακτηριστικά ότι είναι στοιχειώδες χρέος για την Πολιτεία η οργάνωση και λειτουργία σχολείων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης.
Τέλος ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Παυλόπουλος ξεναγήθηκαν στους χώρους του Σχολείου από τον διευθυντή κ. Δημήτρη Παπαευθυμίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Μέγας Κανών: Σπουδάζοντας την μετάνοια.

..Πηγὴν ζωῆς κέκτημαι σὲ τοῦ θανάτου τὸν καθαιρέτην, καὶ βοῶ σοι ἐκ καρδίας μου πρὸ τοῦ τέλους· Ἥμαρτον, ἱλάσθητι, σῶσόν με.. Μεγας Κανων, Αγιου Ανδρεα Κρητης. Απο το … [...]

25η Μαρτίου στο Μουσείο Ακρόπολης

Την Κυριακή 25 Μαρτίου 2018, το Μουσείο της Ακρόπολης θα γιορτάσει την Εθνική Επέτειο με ελεύθερη είσοδο για όλους τους επισκέπτες τόσο στη μόνιμη έκθεση του Μουσείου όσο … [...]

«Γενηθήτω το θέλημά σου..»

Ιησούς Χριστός ο Αρχιπάρθενος, έργον αγιογραφείου Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου 2015 Σειρά κηρυγμάτων με ομιλητή τον Αρχιμανδρίτη π. Επιφάνιο Χατζηγιάγκου με θέμα την ερμηνεία της … [...]