Εγκαίνια Νέου Πνευματικού Κέντρου στην Ι.Μ. Σιδηροκάστρου (ΦΩΤΟ)

Με ξεχωριστή λαμπρότητα και τη συμμετοχή όλων των κατοίκων, των νέων και των παιδιών της Ενορίας του Νεοχωρίου Σιντικής, εγκαινιάστηκε την Κυριακή 30 Ιουλίου από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου κ. Μακάριο και με την παρουσία του Κυρίου Δημάρχου Σιντικής το νέο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας.
Το νέο αυτό Πνευματικό Κέντρο αποτελεί καρπό της προσπάθειας του νέου Ιερέως π. Αναστασίου Φροσύνη, της Εκκλησιαστικής Επιτροπής και των κατοίκων της ενορίας.
Το κτίριο ανήκε πριν στον τοπικό Αγροτικό Συνεταιρισμό της περιοχής, ήτο εγκαταλελειμμένο και σε ερειπιώδη κατάσταση.
Με ενέργειες της Ιεράς Μητροπόλεως περιήλθε στην ενορία και μέσα στο σύντομο χρονικό διάστημα των 10 μηνών ανακαινίστηκε πλήρως και εξοπλίστηκε με καλό γούστο και σύγχρονο τρόπο ώστε να ελκύει τα παιδιά και να είναι χώρος διδασκαλίας και αναψυχής.
Παρόντες στον Αγιασμό και τα εγκαίνια ήταν ο Δήμαρχος Σιντικής, οι Αντιδήμαρχοι, ο Πρόεδρος του Τοπικού, οι Ιερείς και όλοι οι κάτοικοι οι οποίοι στο τέλος των Εγκαινίων απόλαυσαν την ωραία εορτή και τα πλούσια εδέσματα που προσφέρθηκαν σε όλους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Σύναξη των εν Λευκάδι Αγίων

Κάθε πρώτη Κυριακή μετά την 15η Αυγούστου η τοπική Εκκλησία της Λευκάδας τιμά με έναν κοινό εορτασμό το σύνολο των Αγίων, τους οποίους ο «χριστώνυμος λαός της νήσου … [...]

Κυριακή ΙΑ'Ματθαίου-ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗΣ

Ο ΜΥΡΙΩΝ ΤΑΛΑΝΤΩΝ ΟΦΕΙΛΕΤΗΣπ.Θεμιστοκλής Μουρτζανός Οι άνθρωποι του καιρού μας δίνουμε μεγάλη σημασία σε αυτό που ονομάζουμε «αυτοεκτίμηση». Αισθανόμαστε ότι η ζωή … [...]