Εγκαίνια Παρεκκλησίου του Οσίου Πορφυρίου στον Πρ. Ηλία Παγκρατίου (ΦΩΤΟ)

Παγκράτι | Θάνος Θανόπουλος

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και σύμφωνα με την εκκλησιαστική τάξη τελέστηκαν σήμερα, Σάββατο 22 Ιουνίου 2019 τα Εγκαίνια του Ιερού Παρεκκλησίου του Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου στην ενορία του Προφήτου Ηλιού Παγκρατίου.
Τα εγκαίνια τέλεσε αδεία και ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Θεσπιών κ. Συμεών, πλασιούμενος από τον Προϊστάμενο του Ναού π. Κωνσταντίνο Σκαρτούλη, τους συνεφημερίους του και κληρικούς της Ιεράς Αρχιεπισκοπής.
Στην συνέχεια τελέστηκε η πρώτη Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, παρουσία πλήθους πιστών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην τελετή των εγκαινίων και την πρώτη Αρχιερατική Θεία Λειτουργία παρέστη κατόπιν προσκλήσεως του Πρωτοσυγκέλλου, Θεοφ. Επισκόπου Θεσπιών κ. Συμεών, ο υποτακτικός του Αγίου Πορφυρίου, Ιερομόναχος Γεώργιος πρ. Δικαίος της Ιεράς Σκήτης των Καυσοκαλυβίων.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αγχος και πνευματικη ζωη…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Άγχος: Μπορεί η ίδια η πνευματική ζωή να δημιουργήσει με κάποιο τρόπο άγχος σε έναν άνθρωπο; Ναι, όταν προσπαθεί … [...]

Πνευματικά Αναγνώσματα • Re: Σήμερα είναι :Τη ΙΣΤ΄ (16η) Ιουλίου, μνήμη του Αγίου Μάρτυρος ΑΝΤΙΟΧΟΥ, αδελφού του Αγίου Μάρτυρος Πλάτωνος.

Αντίοχος ο Μάρτυς κατήγετο εκ της εν Καππαδοκία πόλεως Σεβαστείας, την ιατρικήν δε μετερχόμενος περιήρχετο τας πόλεις και ιάτρευσε τους ασθενούντας. Περιερχόμενος λοιπόν … [...]