Εγκαίνια φιλανθρωπικού καταστήματος παιδικών ενδυμάτων της Ι.Μ. Φλωρίνης (ΦΩΤΟ)

Φωτορεπορτάζ | Νίκος Κωνσταντινίδης

Τελετή εγκαινίων του φιλανθρωπικού καταστήματος παιδικών ενδυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019.
Η τελετή ξεκίνησε με Αγιασμό τον οποίο πραγματοποίησε ο οικείος Ποιμενάρχης κ. Θεόκλητος, πλαισιωμένος τόσο από κληρικούς της Μητροπόλεως όσο και από πολίτες, οι οποίοι έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την πρωτοβουλία.
Στη συνέχεια ο κ. Θεόκλητος απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό ευχαριστώντας και συγχαίροντας όλους τους συντελεστές που κοπίασαν και κοπιάζουν σε αυτή την προσπάθεια.
Έπειτα, κατά την παράδοση κόπηκε η κορδέλα των εγκαινίων, από τον κ. Θεόκλητο, τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας κ. Ιωάννη Κιοσέ, τον Δήμαρχο Φλώρινας κ. Βασίλειο Γιαννάκη καθώς και εκπροσώπους των φορέων της πόλης.
Ακολούθησε ξενάγηση στους χώρους του καταστήματος, ο οποίος ονομάστηκε «Αγία Ταβιθά η Ελεήμων», ενώ αξίζει να σημειωθεί πως υπεύθυνος της προσπάθειας θα είναι ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Χρήστος Βασιλειάδης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Πνευματικά Αναγνώσματα • Re: Σήμερα είναι :Τη ΙΖ΄ (17η) Σεπτεμβρίου, μνήμη ΠΙΣΤΕΩΣ, ΕΛΠΙΔΟΣ και ΑΓΑΠΗΣ, και της μητρός αυτών ΣΟΦΙΑΣ.

Σοφία η Αγία Μάρτυς και αι θυγατέρες αυτής Πίστις, Ελπίς και Αγάπη έζων εις την Ρώμην κατά τας ημέρας του δυσσεβούς αυτοκράτορος Ανδριανού, όστις εβασίλευεν εκεί, … [...]