Εθιμοτυπική επίσκεψη του Μητροπολίτη Κυδωνίας στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Νικόλαο Καλογερή, πραγματοποίησε σήμερα, Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου έ.ε., ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός, συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλο, Αρχιμ. Δαμασκηνό Λιονάκη, τον Αρχιμ. Νικηφόρο Εικοσιδέκα, τον Διάκονο π. Δημήτριο Δερμιτζάκη, Διευθυντή του Γραφείου Νεότητος της Μητροπόλεως και τον Διευθυντή του «Ράδιοφωνικού Σταθμού Μαρτυρία» και Υπεύθυνο Οικονομικών, κ. Ευστράτιο Χατζηδάκη.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αυτής, τονίστηκε για άλλη μια φορά η άριστη συνεργασία μεταξύ της Μητροπόλεως και της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.
Ο Προκαθήμενος της τοπικής μας Εκκλησίας τόνισε χαρακτηριστικά ότι με την ευλογία του Θεού θα ξεπεραστούν όποια προβλήματα προκύψουν, σε πνεύμα συνεννόησης και συνεργασίας.
Ο κ. Καλογερής ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο και στο πρόσωπό του, όλους τους ανθρώπους της Εκκλησίας στα Χανιά, που με το διακριτικό, αλλά πλούσιο κοινωνικό τους έργο, ανακουφίζουν πλήθος συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες.
Διαβεβαίωσε επίσης τον Σεβασμιώτατο ότι θα έχει τη στήριξη του για να συνεχίσει την αποστολή και το θεάρεστο έργο του.
Ο Σεβασμιώτατος μαζί με τις ευχές του για καλή δύναμη και καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντά του, προσέφερε στο νέο Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, μία Εικόνα με την Παναγία, αναμνηστικά της Μητροπόλεως και της Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδος των Τζαγκαρόλων, καθώς και διάφορες εκδόσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ταφή ή καύση των νεκρών;

Η προβολή του ερωτήματος της ταφής ή της καύσης των νεκρών, από ορισμένους κύκλους, τις τελευταίες δεκαετίες, επανέφερε στο προσκήνιο της επικαιρότητας ένα θέμα, με το … [...]

Πνευματικά Αναγνώσματα • Re: Σήμερα είναι :Τη ΙΔ΄ (14η) Οκτωβρίου, μνήμη των Αγίων Μαρτύρων ΝΑΖΑΡΙΟΥ, ΠΡΟΤΑΣΙΟΥ, ΓΕΡΒΑΣΙΟΥ και ΚΕΛΣΙΟΥ.

Ναζάριος, Προτάσιος, Γερβάσιος και Κέλσιος οι θαυμαστοί και ένδοξοι Άγιοι Μάρτυρες έλαμψαν ως λαμπροί αστέρες βασιλεύοντος του ασεβεστάτου Νέρωνος, εν έτει νζ΄ (57). Ήτο … [...]