Εκατοντάδες πιστοί τίμησαν την Αγία Σοφία στο Νέο Ψυχικό (ΦΩΤΟ)

Νέο Ψυχικό | Αθανάσιος Θανόπουλος

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια τελέστηκε σήμερα, Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός της Αγίας Σοφίας και των Τριών Θυγατέρων αυτής, Πίστεως, Ελπίδος και Αγάπης στον ομώνυμο πανηγυρίζοντα Ιερό Καθεδρικό Ναό της Αγίας στο Νέο Ψυχικό.
Στον εσπερινό χοροστάτησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ανδρούσης κ. Κωνστάντιος, πλαισιούμενος από τον Προϊστάμενο του Ναού Αρχιμ. Ιωαννίκιο Κουλιανόπουλο, τους συνεφημερίους του, Αρχιμ. Χριστόδουλο Κλαδίτη και Πρωτοπρ. Γεωργιο Χριστοδούλου, και πλειάδα κληρικών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής.
Να αναφερθεί ότι στον εσπερινό παρέστησαν ο Δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού κ. Παντελής Ξυριδάκης, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και εκατοντάδες πιστοί.
Επίσης να σημειωθεί ότι τους ύμνους εψαλλαν οι Ιεροψάλτες του Ναού υπό την διεύθυνση του Πρωτοψάλτη κ. Νικόλαου Νικολάου.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στα Εγκαίνια της Έκθεσης: «Το Ημέτερον Κάλλος: Βυζαντινές Εικόνες από την Θεσσαλονίκη»

Την Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018, ώρα 9.30 π.μ. θα πραγματοποιηθούν τα Εγκαίνια της Εκθέσεως «ΤΟ ΗΜΕΤΕΡΟΝ ΚΑΛΛΟΣ: Βυζαντινές Εικόνες από την Θεσσαλονίκη» από την ΑΘΠ … [...]

Συμβουλές για ένα σωστό γάμο

Ο Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος μιλάει για τις προϋποθέσεις του σωστού γάμου και αναλύει την πίστη και την διδασκαλία της Εκκλησίας για το μέγα μυστήριο της … [...]