Εκατό συνταξιούχους εκπαιδευτικούς τίμησε ο Μητροπολίτης Κυδωνίας (ΦΩΤΟ)

Μία πολύ όμορφη εκδήλωση κατάμεστη από κόσμο και συγκινήσεις όπου συνταξιούχοι εκπαιδευτικοί μεταξύ των οποίων και Κληρικών της Μητροπόλεως μας που είχαν και την διακονία του εκπαιδευτικού, μετά από χρόνια, συναντήθηκαν, έκλαψαν, θυμήθηκαν και τιμήθηκαν πραγματοποιήθηκε στην Ενορία Αγίου Χαραλάμπους Λενταριανών στο πλαίσιο των εκδηλώσεων των Γ’ Χαραλάμπειων.
Ανήμερα της ημέρας των Τριών Ιεραρχών συνταξιούχοι δάσκαλοι και καθηγητές τιμήθηκαν με ειδική Ευαρέσκεια που τους απένειμε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός συγχαίροντας αρχικά τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως Αρχιμ. Δαμασκηνό Λιονάκη για την συγκινητική αυτή κίνηση, καθώς και κάθε έναν εκπαιδευτικό προσωπικά για τα χρόνια που αφιέρωσαν στην εκπαίδευση.
Συγκινητική ήταν και η ομιλία της φιλολόγου – δημοσιογράφου και παραγωγού του Ραδιοφωνικού μας Σταθμού κ. Βίκης Κόλλια, όπου μίλησε για τους εκπαιδευτικούς.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Περνάνε οι μέρες θα γίνουν πολλά!

17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019 +Κυριακή ΙϚ´ΛΟΥΚΑ ΤΕΛΩΝΟΥ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥ ΕΩΘΙΝΟΝ Ε’ Λουκ. 24,12-35 ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ , Β´ Τιμ. γ΄, 10-15 ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ, Λουκ.ιη´, 10-14 Το μάθημα πραγματοποιήθηκε … [...]