Εκδήλωση για την Επέτειο του ''ΟΧΙ'' στην Ι.Μ. Σάμου (ΦΩΤΟ)

Με νεανικό ενθουσιασμό, παιδική απλότητα και ιδιαίτερη χάρη πραγματοποιήθηκε η εόρτια εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών για την επέτειο του «ΟΧΙ» της 28ης Οκτωβρίιου 1940.
Η εκδήλωση έλαβε χώρα την Δευτέρα 28η Οκτωβρίου 2019 στις 19.00΄ το απόγευμα, στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου, το οποίο φάνηκε μικρό για να φιλοξενήσει το μεγάλο φιλοθεάμον κοινό, που γέμισε ασφυκτικά τον χώρο του, για να παρακολουθήσει την εκδήλωση, που διοργάνωσε η Τοπική μας Εκκλησία και να χειροκροτήσει ζωηρά την παιδική και νεανική χορωδία μας «ΕυΩΔΗα», για την άριστη παρουσία της και την εξαίρετη απόδοση των ύμνων και των τραγουδιών, τα οποία επένδυσε μουσικά η ορχήστρα της 79ης ΑΔΤΕ.
Ο Σεβασμιώτατος κλείνοντας την εκδήλωση, φανερά συγκινημένος επαίνεσε τα παιδιά και την δασκάλα τους κα Άννα Κωσταρά, την ορχήστρα του Στρατού ως και όλους τους καθ’ οιονδήποτε τρόπο συμμετασχόντες και τέλος ευχαρίστησε τους γονείς, που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην μητρική αγκαλιά της Εκκλησίας μας, μαθαίνοντάς τους να αγωνίζονται για τον Χριστό και την Ελλάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Διεθνές Θεολογικό Συνέδριο ΠΕΘ: «Ορθόδοξη Θεολογία και Παιδεία: Η συμβολή του Αγ. Ιουστίνου Πόποβιτς και του π. Γεωργίου Φλωρόφσκυ»

Η Πανελλήνιος Ένωσις Θεολόγων διοργανώνει Διεθνές Θεολογικό Συνέδριο με θέμα: Ορθόδοξη Θεολογία και Παιδεία. Η συμβολή του Αγ. Ιουστίνου Πόποβιτς και του π. Γεωργίου … [...]