Εκδήλωση για τον Άγιο Ιάκωβο Τσαλίκη στην Αδελαΐδα

Ο Ευβοϊκός Σύλλογος της Νοτίου Αυστραλίας μαζί με την Κεντρική Νεολαία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας οργάνωσαν μία εκδήλωση αφιερωμένη στον Άγιο Ιάκωβο Τσαλίκη, στο Ευβοϊκό Κέντρο της Αδελαΐδας, με ομιλητές τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Δορυλαίου κ. Νίκανδρο και τον πρόεδρο της Κεντρικής Νεολαίας, π. Μιχαήλ Ψαρομμάτη.
Ο εκ Στύροις Καρύστου καταγόμενος Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Δορυλαίου κ. Νίκανδρος ο οποίος είχε την ευλογία να γνωρίσει τον Άγιο Ιάκωβο, ομίλησε στην Ελληνική γλώσσα για τον Άγιο της γενέτειράς του.
Κατόπιν ο π. Μιχαήλ Ψαρομμάτης έκανε μία σχετική παρουσίαση στην Αγγλική γλωσσα που επισήμανε τους κύριους σταθμούς της ζωής του μεγάλου αυτού συγχρόνου Αγίου της εκκλησίας μας.
Στο τέλος των ομιλιών, η εκπρόσωπος του Ευβοϊκού συλλόγου κ. Αθηνά Βλάχου ευχαρίστησε θερμά τους ομιλητές.
Στη συνέχεια ο Ευβοϊκός Σύλλογος επρόσφερε πλούσια εδέσματα που είχε ετοιμάσει για τους παρευρισκομένους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στα Εγκαίνια της Έκθεσης: «Το Ημέτερον Κάλλος: Βυζαντινές Εικόνες από την Θεσσαλονίκη»

Την Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018, ώρα 9.30 π.μ. θα πραγματοποιηθούν τα Εγκαίνια της Εκθέσεως «ΤΟ ΗΜΕΤΕΡΟΝ ΚΑΛΛΟΣ: Βυζαντινές Εικόνες από την Θεσσαλονίκη» από την ΑΘΠ … [...]

Συμβουλές για ένα σωστό γάμο

Ο Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος μιλάει για τις προϋποθέσεις του σωστού γάμου και αναλύει την πίστη και την διδασκαλία της Εκκλησίας για το μέγα μυστήριο της … [...]