Εκδήλωση της Ι.Μ. Βεροίας για την εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου

Την Κυριακή 24 Μαρτίου το πρωί στο Παύλειο Πολιστικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την εθνική και θρησκευτική εορτή της 25ης Μαρτίου.
Κεντρικός ομιλητής της εκδηλώσεως ήταν ο Διευθυντής Θρησκευτικού του Γ.Ε.Σ. Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Μελέτιος Κουράκλης, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: «Η συμβολή του Ιερού Κλήρου στους αγώνες του Έθνους».
Την εκδήλωση πλαισίωσε η Βυζαντινή και Παραδοσιακή Χορωδία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής τής Ιεράς Μητροπόλεως, υπό την διεύθυνση του κ. Σωτηρίου Ζερδαλή.
Xαιρετισμό απηύθυνε o Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ενώ την εκδήλωση παρουσίασε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Σωσίπατρος Πιτούλιας.
Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον π. Μελέτιο που ανταποκρίθηκε για ακόμη μία φορά στο κάλεσμα της Ιεράς Μητροπόλεως μας, καθώς και την χορωδία η οποία έψαλλε και τραγούδησε επίκαιρους ύμνους και τραγούδια.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Διάφορα Θέματα • Οταν πεις την λέξη Εξομολόγηση ο άλλος αντιδράει λές και βάζει το χέρι του στην πρίζα.

Οταν πεις την λέξη Εξομολόγηση ο άλλος αντιδράει λές και βάζει το χέρι του στην πρίζα. ..Αρχίζουμε και ξεπερνάμε και τους ειδωλολάτρες έχουμε φύγει μπροστά κατά πολύ.Το … [...]