Εντατικές εργασίες ανακαίνισης παλαιού Σχολείου στην Ι.Μ. Σιδηροκάστρου

Με εντατικούς ρυθμούς προχωράνε οι εργασίες στο παλαιό Δημοτικό Σχολείο Βαμβακοφύτου κτίσμα του 1931, το οποίο παραχωρήθηκε στην Ι.M. Σιδηροκάστρου και με τις άοκνες προσπάθειες και ενέργειες του Μητροπολίτου κ. Μακαρίου αλλά και με δικό του σχεδιασμό ένα κτήριο που είχε έντονες εικόνες εγκατάλειψης στην φθορά του χρόνου και της λήθης, απέκτησε την αίγλη των ημερών που ήταν κόσμημα για το παραδοσιακό χωριό του Βαμβακοφύτου. 
Έχει δοθεί μεγάλη σημασία στην όλη ανακατασκευή του να διατηρηθεί το παραδοσιακό στοιχείο ούτως ώστε να ταιριάζει με το χωριό και την όλη παράδοση του τόπου. 
Ήδη τελειώνουν σε λίγες μέρες τα δάπεδα όλων των αιθουσών αλλά και ο ελαιοχρωματισμός εξωτερικά. 
Η Ιερά Μητρόπολη Σιδηροκάστρου και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Μακάριος ευχαριστεί και πάλι την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπεδίου για την στήριξη της στο μεγάλο και σπουδαίο αυτό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Έτσι φανερώνονται

Η αξιοπρέπεια, η ευγένεια, η φρόνηση, η ακολασία, η φιλοκαλία, φανερώνονται απ’ το πρόσωπο κι απ’ τα σχήματα των ανθρώπων, κι όταν περπατάνε κι όταν κάθονται. … [...]

2η Γιορτή Νεολαίας στην Καλαμαριά (ΦΩΤΟ)

Με χαμόγελα χαράς, ελπίδας και ζωντάνιας από μικρά, μεγάλα παιδιά και νέους πλημμύρισε η κεντρική πλατεία του Δημαρχείου Καλαμαριάς, την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2018, στη 2η … [...]