Εορτή του Αγίου Ιωάννου Θεολόγου στην Ι.Μ. Χαλκίδος (ΦΩΤΟ)

Το πρωί της Τετάρτης 8 Μαΐου 2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, συνοδευόμενος από τον Αρχιμ. Μεθόδιο Φουντούλη, Εφημέριο του Προσκυνηματικού Ι. Ν. Παναγίας Φανερωμένης Ν. Αρτάκης και τους Διακ. Νικόλαο Πριμηκύριο και Ευγένιο Τσάλλα, μετέβη στον πανηγυρίζοντα Ι. Ναό του Αγίου Ιωάννου Θεολόγου της Ενορίας Πεισώνα Διρφύων.
Εκεί τον υποδέχθηκε ο Οικόν. Εμμανουήλ Βιολάκης, Εφημέριος της Ενορίας και ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στον Όρθρο και προέστη στην Θεία Λειτουργία, ενώ κήρυξε τον θείο λόγο προς τους ευλαβείς προσκυνητές και τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Πεισώνα, αναφερθείς στο πρόσωπο και την διδασκαλία του Ευαγγελιστού της Αγάπης.
Λίγο πριν την απόλυση προσήλθε και ο Αρχιερατικός Επίτροπος της περιοχής, Πρωτ. Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου, ο οποίος υπέβαλε τα σέβη του στον Σεβασμιώτατο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

12060 – Άνθρωπον ουκ έχω

Ο παράλυτος του Ευαγγελίου παραδειγματίζει και μπορεί να διδάξει τον σύγχρονο άνθρωπο.«Άνθρωπον ουκ έχω», φώναζε ο παράλυτος, δείχνοντας την μοναξιά του, αντιμετωπίζοντας … [...]