Εορταστική εκδήλωση για την 28η Οκτωβρίου της Ι.Μ. Καλαμαριάς (ΦΩΤΟ)

Μέσα σε κλίμα γεμάτο από χαρά, συγκίνηση και εθνικό παλμό πραγματοποιήθηκε στο Προκόπειο Πολυδύναμο Εκκλησιαστικό Κέντρο την 28η Οκτωβρίου 2019 η Κεντρική εορταστική εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου π. Ιουστίνου.
Πρωταγωνιστές τα παιδιά των κατηχητικών σχολείων που μέσα από μια εξαιρετική σκηνική παρουσία απέδωσαν με ιδιαίτερη ζωντάνια και παλμό ποιήματα, δρώμενα, συνθήματα, ύμνους και τραγούδια τιμώντας το ηρωικό έπος του ’40 και την Ιερά Σκεπή και Προστασία της Υπερμάχου Στρατηγού του γένους μας, Υπεραγίας Θεοτόκου.
Ο Σεβασμιώτατος βαθιά συγκινημένος συνεχάρη ολόθερμα ευχαριστώντας όλους τους συμμετέχοντες, τον Γενικό Αρχιερατικό Πρωτοπρεσβύτερο π. Στυλιανό Σαρίδη και τους Κατηχητές της Ενορίας Αγίου Ιωάννου Νέας Κρήνης που ανέλαβαν και διεξήγαγαν με επιτυχία την εκδήλωση, καθώς και όλους τους γονείς που ανταποκρίνονται πάντα με αγάπη Χριστού στο κάλεσμα της Εκκλησίας.
Επιπρόσθετα, ο Σεβασμιώτατος τόνισε την εξαιρετική σημασία υλοποίησης τέτοιου είδους εκδηλώσεων που αποτελούν πράξεις αντίστασης που αναζωπυρώνουν την ιστορική μνήμη και αναπτερώνουν το εθνικό φρόνημα προβάλλοντας πραγματικά πρότυπα και ιδανικά.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Καλαμαριάς, εκπρόσωπος της Περιφερειακής Διευθύνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος κόσμου που κατέκλυσε το Πολυδύναμο Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ