Εορταστικό τραπέζι κληρικών και στελεχών στην Ι.Μ. Καλαμαριάς

Μέσα σε πανευφρόσυνη εορταστική ατμόσφαιρα και ζεστό οικογενειακό κλίμα παρατέθηκε με τη σεπτή ευλογία και επιστασία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνου, το καθιερωμένο εορταστικό δείπνο, προς τιμή όλων κληρικών και των λαϊκών συνεργατών της Ιεράς Μητροπόλεως με τις οικογένειές τους.
Παιδικές χαρούμενες φωνές, χαμόγελα χαράς από παιδιά κληρικών και συνεργατών πλημμύρισαν την όμορφη αίθουσα παραλιακού εστιατορίου, όπου προγραμματίστηκε η παράθεση του δείπνου την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου.
Το γευστικό μενού διανθίστηκε με παραδοσιακά κάλαντα, τραγούδια και πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα που ετοιμάστηκε με ιδιαίτερη φροντίδα από καθηγητές μουσικής και συνεργάτες της Σχολής Παραδοσιακής Μουσικής της Μητροπόλεως, που απέδωσαν με άρτια ερμηνεία, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα έμπλεη ψυχικής ευφροσύνης και μουσικής πανδαισίας.
Ο Σεβασμιώτατος μέσα από την αγαπώσα καρδία του απηύθυνε εγκάρδιο πατρικό λόγο ευχαριστώντας όλους τους πολύτιμους συνεργάτες του και τις οικογένειές τους λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είμαστε μια μεγάλη οικογένεια και μέσα σε αυτό το οικογενειακό πνεύμα, όλοι κατέχουν κεντρική θέση μέσα στην καρδιά του.
Ακολούθως μοίρασε δώρα και γλυκά σε όλα τα παιδιά και χρηματικά δώρα στους επιτυχόντες πρωτοετείς φοιτητές των ιερατικών οικογενειών.
Όλοι οι προσκεκλημένοι περιχαρείς απεκόμισαν την ευλογία του Σεβασμιωτάτου και έντονη ψυχική αγαλλίαση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Πατριάρχης Βουλγαρίας: Το ζήτημα της Eκκλησίας της «Μακεδονίας» θα τεθεί μετά την επίλυση του ονοματολογικού

Για την Romfea.gr | Θάνος Χρυσανθόπουλος Η Ορθόδοξη Εκκλησία της Βουλγαρίας θα εξετάσει το ζήτημα της λεγόμενης «Εκκλησίας της Μακεδονίας» μετά την ολοκλήρωση της … [...]

Τι μέλλει γενέσθαι…;

Τι μέλλει γενέσθαι...;   Η ραδιοφωνική εκπομπή του ΔΙΟΝΥΣΗ ΜΑΚΡΗ "ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΜΠΑΝΑ" από το κανάλι του ΣΤΥΛΟΥ … [...]

Η ανατροπή του Ευαγγελίου

Του Καθηγουμένου Πορφυρίου της Ι.Μ. Τιμίου Προδρόμου Βεροίας Τα παλιά τα χρόνια, και τα πιό παλιά, ο πλούτος ήταν η ευλογία του Θεού. τα πολλά παιδιά ήταν η ευλογία … [...]