Επίσκεψη πρωταθλητών στίβου στον Μητροπολίτη Κίτρους

Την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου, μετά τον Πανηγυρικό Εσπερινό των Χριστουγέννων, ομάδα πρωταθλητών στίβου, μέλη Εθνικών Ομάδων Ανδρών-Γυναικών, επισκέφθηκε το Επισκοπείο Κατερίνης με την ευκαιρία των Αγίων Εορτών.
Τους αθλητές και τις αθλήτριες, που κατάγονται όλοι από την Κατερίνη, υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος, ο οποίος τους συνεχάρη για τις αθλητικές επιδόσεις και το ήθος τους, που προβάλλουν τα ιδιεώδη του αθλητισμού και του πολιτισμού.
Τα μέλη της αποστολής αποτελούσαν οι:
Ελισάβετ Πεσιρίδου, πρωταθλήτρια 100 μέτρων με εμπόδιαΑικατερίνη Δαλάκα, πρωταθλήτρια 400 μέτρων με εμπόδιαΆννα Κιάφα, πρωταθλήτρια 400 μέτρων με εμπόδιαΑνθούλα Κυριακοπούλου, πρωταθλήτρια 1500 μέτρωνΠαρασκευή Μακρή, πρωταθλήτρια στο τριπλούνΝίκος Ευθαλιάδης, πρωταθλητής ακοντισμούΓιώργος Ασλανίδης πρωταθλητής 400 μέτρων με εμπόδιαΕμμανουήλ Μακρής, πρωταθλητής στο τριπλούν.
Τους αθλητές και τις αθλήτριες συνόδευαν οι Θεοχάρης Βαρυτιμίδης, προπονητής και Τεχνικός Σύμβουλος του ΣΕΓΑΣ, και Ευάγγελος Γερομιχαλός, μέλος του Συλλόγου Δρομέων Πιερίας.
Με την ευκαιρία της επίσκεψης στο Επισκοπείο Κατερίνης, ο Τεχνικός Σύμβουλος επέδωσε στον Σεβασμιώτατο επετειακό αναμνηστικό για τα 120 χρόνια του ΣΕΓΑΣ (1897-2017).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ο ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ

Τα πρώτα χρόνια Ο Μέγας Αθανάσιος γεννήθηκε το 297 μ.Χ. στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου. Από πολύ μικρή ηλικία έζησε τους διωγμούς που είχαν εξαπολύσει οι ειδωλολάτρες και … [...]