Επίσκεψη του Μητροπολίτη Κισάμου σε Άγιο Όρος και Κορνοφωλιά (ΦΩΤΟ)

Στην Ι. Μονή Παναγίας Πορταϊτίσσης ή Κορνοφωλιάς, μετόχι της Ι. Μονής Ιβήρων, στο Σουφλί βρέθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, μετέχοντας εις το 40ήμερο μνημόσυνο του πατρός του Σεβ. Μητροπολίτου Φιλαδελφείας κ. Μελίτωνος, μακαριστού Κωνσταντίνου.
Της Θείας Λειτουργίας και του μνημοσύνου προεξήρχε ο Σεβ. Μητροπολίτης Γέρων Πριγκηποννήσων κ. Δημήτριος, με την συμμετοχή Ιεραρχών εκ του Οικουμενικού Πατριαρχείου ως και εκ της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Ακολούθως και δια μία ημέρα ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου κ.Αμφιλόχιος μετέβη εις το Άγιον Όρος, όπου προσκύνησε τις θαυματουργές Εικόνες της Παναγίας της Ι. Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου και ιερούργησε εις το Καθολικό της Μονής.
Κατά την εκείσαι σύντομη παραμονή του συναντήθηκε με τον Καθηγούμενο της Μονής, Πανοσ. Αρχιμανδρίτη κ.Εφραίμ, προς τον οποίο είχε την ευκαιρία να εκφράσει τις πολλές ευχαριστίες της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου δια την διαχρονική στήριξη και αρωγή της Ι. Μ. Μονής Βατοπαιδίου εις την «ταπεινή διακονία» ανακούφισης εμπερίστατων και αναγκεμένων συνανθρώπων μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Προϋποθέσεις για την επιτυχία του γάμου

Ο Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος μιλάει για τις προϋποθέσεις που η πείρα της Εκκλησίας και των αγίων θεωρεί απαραίτητες για την επιτυχία του χριστιανικού γάμου και την … [...]